Τα Φιλαράκια: 10 πράγματα που μας έμαθε η αχτύπητη εξάδα

Τα «Φιλαράκια» είναι η γνωστή αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και ολοκληρώθηκε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση. Προβλήθηκε και συνεχίζει να προβάλλεται ακόμα και σήμερα σε συνολικά πάνω από 100 χώρες.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 51 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές. Είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές καθώς λίγο πολύ όλοι ταυτίζονται με την παρέα αυτή. Οι πλάκες, οι γκάφες τους, ο τρόπος που ήταν κοντά ο ένας στον άλλο

στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα είχαν πολλά να μας μάθουν. Κάποια από αυτά μπορεί να ήταν λίγο ακραία και να έχουν μια δόση υπερβολής όμως μας δίνουν ένα καλό μάθημα για τη φιλία. Κι αυτό είναι που θέλουμε να κρατήσουμε άλλωστε.

1. Η κλοπή του γείτονα δεν είναι κακούργημα. Ειδικά, αν πρόκειται για cheesecake. Η Rachel και ο Chandler μας δίδαξαν τη διαφορά μεταξύ του κακού και του χειρότερου. Για παράδειγμα, δεν είναι τόσο κακό να κλέβεις το cheescake από το γείτονα γιατί είναι χειρότερο να το αφήσεις να λήξει στο πάτωμα του διαμερίσματος είναι χειρότερο.

2. Όσο καφέ κι αν πιουν δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι όταν ξυπνούν το πρωί έχουν ανάγκη από μια κούπα καφέ. Καμία φορά και τέσσερις. Τα Φιλαράκια όμως τυχαίνει να έχουν ανάγκη και από εννέα κούπες καφέ. Αφού τις περισσότερες φορές ήταν στο γνωστό καφέ.

Δείτε τις υπόλοιπες διδαχές στο Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα