Θεοδωράκης: Πρωθυπουργός; Ίσως

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει ναι ακόμη και στην πρωθυπουργία άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοσταθμό Stigma Fm της Ζακύνθου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τον εαυτό του ως πρωθυπουργό σε μια ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας είπε:

«Οι ρόλοι δεν μοιράζονται με βάση τις φιλοδοξίες του καθενός. Υπάρχουν πολλά καβαλημένα καλάμια στην πολιτική. Αυτούς τους ρόλους τους μοιράζει, όταν πρέπει και όπως πρέπει, η λαϊκή ψήφος.

Όταν μπαίνεις στην πολιτική, δεν αποκλείεις τίποτε. Κάνεις μια προσπάθεια για το παραπάνω, γιατί πιστεύεις

ότι θα πετύχεις. Δηλαδή, είναι ψευδές να βγαίνει κάποιος και να λέει “εγώ θα βοηθήσω μέχρι εδώ”. Γιατί μέχρι εδώ; Θα βοηθήσεις μέχρι όπου να σου πει ο κόσμος. Αλλά το τι θα σου πει ο κόσμος, αυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Και όχι να κάνεις όνειρα και να καβαλικεύεις καλάμια και να τρέχεις.

«Το Ποτάμι» στη Θράκη

Το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο της περιοδείας του ανά την Ελλάδα θα επισκεφθεί την Θράκη και ειδικά την Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.

Die Welt: Νέο ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι

Την ίδια ώρα η γερμανική εφημερίδα Die Welt προσπαθώντας να διερευνήσει την εμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας σε άρθρο του με τίτλο: «Ένας τηλεοπτικός αστέρας αιφνιδιάζει τα ελληνικά κόμματα» ουσιαστικά αναφέρει πως το Ποτάμι ήρθε να καλύψει το κενό του ΠΑΣΟΚ που μετατράπηκε σε ένα μικρό κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα