Τρέμουλο στη φωνή και δάκρυα η Κατερίνα Καραβάτου: Αισθάνθηκα τιποτένια, ντρέπομαι [βίντεο]

Βάρυνε το κλίμα στη σημερινή εκπομπή του Μες Στην Καλή Χαρά όταν η Κατερίνα Καραβάτου με δυσκολία μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα της και το τρέμουλο στη φωνή της ήταν έκδηλο, με την παρουσιάστρια μάλιστα να λέει «αισθάνθηκα τιποτένια».

Αφορμή για αυτή της την αντίδραση στάθηκε ένα βίντεο για το Πολυιατρείο Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα, με την ανθρώπινη και μητρική πλευρά της Κατερίνας να συγκινεί το κοινό. «Την ώρα που βλέπαμε το βίντεο αισθάνθηκα πάρα πολύ μικρή...πάρα πολύ τιποτένια, με αυτή την έννοια το λέω το μικρή, γιατί

όταν βλέπεις τέτοια πράγματα και είμαστε εδώ σ' αυτό το υπέρλαμπρο στούντιο και βαφόμαστε το πρωί για να βγούμε και κάνουμε τα μαλλιά μας κλπ. και υπάρχουν αυτά τα πράγματα έξω που τα ξέρουμε... Αν όμως όταν έρχεσαι αντιμέτωπος έτσι και ξέρεις ότι υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι που βοηθάνε με αυτόν τον τρόπο και υπάρχει και αυτή η δυστυχία έξω, δεν ξέρω, λίγο καμιά φορά ντρέπομαι πάρα πολύ και θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που βοηθούν έτσι. Θα ήθελα να είμαι μια από αυτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα