Στα σκαριά η Δεξιά «Ελιά» – Ζώης και Πολύδωρας προ ανακοινώσεων νέου κόμματος

Προ των πυλών δημιουργίας νέου πολιτικού κόμματος φαίνεται πως βρίσκονται Χρήστος Ζώης και Βύρωνας Πολύδωρας, καθώς έντονες φαίνεται πως είναι οι ζημώσεις στην «πατριωτική» πρώην πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι ζυμώσεις στον χώρο που άλλοτε κάλυπτε η Νέα Δημοκρατία, καθώς εκτός των τειχών του κόμματος έχει πλέον συγκεντρωθεί μία κρίσιμη μάζα πολιτικών στελεχών. Μάλιστα, οι ζυμώσεις αυτές δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο της

παραδοσιακής ή της θεσμικά αντιμνημονιακής Δεξιάς αλλά αφορούν και στελέχη του μεσαίου χώρου, που εμφανώς «δυσανασχετούν» από τη γραμμή και τη δημόσια ρητορική του κόμματος.

Πρόκειται για το τμήμα της δεξιάς παράταξης που «γέννησε» τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Π. Καμμένου και φαίνεται πως θα γεννήσει ακόμα ένα τέκνο του πατριωτικύ δεξιού αντιμνημονιακου χώρου, αφού οι διαβουλεύσεις του διαγραφέντος από τη Ν.Δ. κ. Βύρωνα Πολύδωρα με τον επικεφαλής του κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Χρήστο Ζώη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν συμφωνήσει κατ’ αρχήν στη συγκρότηση ενός σχήματος που θα κατέλθει στις ευρωεκλογές και θα επιδιώξει να εκφράσει ψηφοφόρους που απομακρύνονται από τη Ν.Δ., δεν θέλουν να πάνε στη Χρυσή Αυγή και μοιάζουν απογοητευμένοι από τις επιλογές του κ. Π. Καμμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα