Τράβηξε βίντεο την ώρα που έπαθε εγκεφαλικό για να πείσει τους γιατρούς ότι κάνουν λάθος [βίντεο]

Μία γυναίκα τράβηξε βίντεο την ώρα που έπαθε εγκεφαλικό για να πείσει τους γιατρούς ότι έχει πρόβλημα καθώς της είχαν πει ότι γι αυτά που παθαίνει φταίει το άγχος.

Η Στέισι Γιέπες ένιωσε το πρόσωπο της να παγώνει και αμέσως πήγε στο νοσοκομείο του Τορόντο στον Καναδά. Μετά από αναλυτικές εξετάσεις, οι γιατροί της είπαν ότι για την κρίση που πέρασε ευθύνεται το στρες. Ωστόσο η Στέισι αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα και τις επόμενες δύο ημέρες και κάποια στιγμή που ένιωσε ότι πάγωσε το πρόσωπο της την ώρα που οδηγούσε, αποφάσισε να τραβήξει τον εαυτό της βίντεο.

Η

49χρονη έλεγε στην κάμερα ότι έχει μια παράξενη αίσθηση ενώ ταυτόχρονα η ομιλία της φαινόταν επηρεασμένη. Η Στέισι επέστρεψε στο νοσοκομείο και έδειξε το βίντεο στους γιατρούς και τότε κατάλαβαν ότι έκαναν λάθος διάγνωση καθώς διαπίστωσαν πως η 49χρονη πέρασε ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, που διήρκησε περίπου 10 λεπτά. Η Καναδή αναρρώνει στο σπίτι της, λαμβάνοντας την κατάλληλη θεραπεία, ενώ οι γιατροί τη συνεχάρησαν για τη δημιουργικότητά της, που τους έδωσε την ευκαιρία να κάνουν τελικά τη σωστή διάγνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα