Κατερίνα Στανίση: «Όσοι με γνώριζαν ήθελαν να με παντρευτούν»

Η Κατερίνα Στανίση έχει πολλούς θαυμαστές.

«Δόξα τω θεώ, αγαπήθηκα πολύ. Είχα πολλούς θαυμαστές και θαυμάστριες, έχω ζήσει απίστευτες στιγμές. Έχω δει να γεμίζει η πίστα με λουλούδια και μέχρι να κατέβω μου είχαν φτάσει μέχρι το γόνατο, να ρίχνουν τόνους τα πιάτα, να ανάβουν φωτιές με μπουκάλια ουίσκι» τόνισε στο ΟΚ.
-Υπήρξε κάποιος θαυμαστής σου που να σου ζήτησε να τον παντρευτείς;
«(Γελάει.) Εμένα όσοι με γνώριζαν ήθελαν να με παντρευτούν. Όχι μόνο όταν έγινα γνωστή, αλλά και μικρό κοριτσάκι όταν ήμουν. Η πρώτη πρόταση γάμου που δέχτηκα

ήταν από έναν Άραβα, θα 'μουν δεν θα 'μουν 20 χρόνων.»
-Πού γνωριστήκατε;
«Στα μπουζούκια. Πού ήθελες να γνωριστούμε; Στην εκκλησία; (Γελάει.) Αλλά σου είπα, εγώ τότε δεν είχα το μυαλό μου στους έρωτες. Φοβόμουν κιόλας μην κακοπέσω. Αν ήθελα να κάνω άνετη ζωή και να μην εργάζομαι θα μπορούσα να είμαι καλοπαντρεμένη και τώρα που σου μιλάω να κάθομαι και να μου κάνουν αέρα. Εγώ ήθελα να αποκτήσω στη ζωή μου λίγα, αλλά να ξέρω ότι είναι δικά μου, τα έχω δουλέψει. Ακόμη και σε συντρόφους μου που ήμασταν χρόνια μαζί δεν άνοιξα μία φορά το πορτοφόλι τους να πάρω ένα ευρώ. Δεν επαναπαύτηκα ποτέ στα μπράτσα αλλουνού. Και όσοι έχουν παρακολουθήσει την καριέρα μου ξέρουν ότι καθιερώθηκα με το σπαθί μου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα