Το ξέσπασμα της τραγουδίστριας: Δεν είμαι λεσβία!

Η θρυλική τραγουδίστρια της country country ξεσπά μετά τη βροχή δημοσιευμάτων που τη φέρουν να έχει σεξουαλική σχέση με την καλύτερή της φίλη.

Με συνέντευξή της στην εκπομπή Nightline η Ντόλι Πάρτον ξεκαθαρίζει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι η σχέση της με την Τζούντι Όγκλ είναι φιλική και τίποτα παραπάνω. Οι δύο φιλενάδες έγιναν αυτό τον μήνα πολλές φορές πρωτοσέλιδη είδηση στα αμερικανικά media που ισχυρίζονταν στα ρεπορτάζ της ότι η σπουδαία τραγουδίστρια έπειτα από 46 χρόνων γαμήλιου βίου με τον Καρλ Τόμας Ντιν αποφάσισε να… αλλάξει σεξουαλικό προσανατολισμό και να βάλει την κολλητή της στο κρεβάτι της.

«Η Τζούντι και εγώ είμαστε οι καλύτερες φίλες από τα χρόνια που πηγαίναμε στη Τρίτη τάξη του δημοτικού. Είμαστε ακόμη φίλες και την αγαπώ πιο πολύ από ότι έχω αγαπήσει οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στη γη. Δεν έχουμε, όμως, ερωτική σχέση. Και δεν είμαι λεσβία», διευκρίνισε η 66χρονη σούπερ σταρ η οποία έχει μέχρι στιγμής κερδίσει 175.000.000 ευρώ από τις πωλήσεις των άλμπουμ της.

Η Πάρτον συνέκρινε τον ντόρο που γίνεται γύρω από τη φιλία της με τη Τζούντι με το μεγάλο σούσουρο που κατά καιρούς ξεσπάει στην Αμερική για τη σχέση της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας Όπρα Γουίνφρεϊ με την φίλη της Γκέιλ Κινγκ.

Και αφού ξεκαθάρισε πως ακόμα της αρέσουν οι άντρες, αποκάλυψε στη συνέντευξή της ότι η απόφαση να υπερασπιστεί ανοιχτά τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων έστρεψε εναντίον της την Κου Κλουξ Κλαν: «Από την πρώτη μέρα που μίλησα γι΄αυτό δέχτηκα από την οργάνωση απειλές για τη ζωή μου. Ακόμη με απειλούν. Καταλαβαίνω ότι όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Δεν θα απολογηθώ σε κανέναν όμως για τα πιστεύω μου. Τους αγαπώ όλους».

Keywords
Αναζητήσεις
σταυροπουλου βικυ λεσβια
Τυχαία Θέματα