Στα χνάρια της «Λουκά» ο…μικρός του «Two and a half men»

O Άνγκους Τ. Τζόουνς, ο «Τζέικ» ή αλλιώς, ο… «μισός» του «Two and a half men», καλεί τους θαυμαστές του να μην βλέπουν τη σειρά, ισχυριζόμενος πως είναι δεν τίποτε άλλο από «βρωμιά» που έρχεται σε αντίθεση με τις βαθιές χριστιανικές αξίες.

Ο 19χρονος πρωταγωνιστής που βγάζει… 350.000 ευρώ το επεισόδιο (!) έκανε έκκληση μέσω ενός βίντεο για την «Προδρομική Χριστιανική Εκκλησία», να σταματήσουν οι fans της σειράς να βλέπουν το σίριαλ, καθώς «γεμίζει με βρωμιά το κεφάλι σας. Οι άνθρωποι λένε πως πρόκειται απλά για ψυχαγωγία. Κάντε μια έρευνα για το τι προκαλεί η τηλεόραση στο μυαλό σας και

σας υπόσχομαι πως θα πάρετε μια απόφαση για το τι παρακολουθείς. Είναι κακά νέα».

Μάλιστα, ο 19χρονος πρωταγωνιστής που σχεδόν μεγάλωσε στο τηλεοπτικό πλατό της σειράς, αποκάλυψε πως κατά κάποιο τρόπο, στο «Two and a half men» εμπλέκεται και ο Σατανάς… «Αν κάνω κάποιο κακό, δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν θέλω να συνεισφέρω στο σχέδιο του «εχθρού». Δεν μπορείς να είσαι ένας αληθινά Θεοσεβούμενος άνθρωπος και να συμμετέχεις σε ένα σόου σαν κι αυτό! Το ξέρω πως δεν μπορώ. Δεν είμαι εντάξει με αυτά που μαθαίνω, με αυτά που λέει η Βίβλος και να βρίσκομαι σε αυτό το σίριαλ».

Ο Άνγκους ισχυρίζεται πως στράφηκε στη θρησκεία όταν συνειδητοποίησε πως η ζωή του ήταν σε «πτώση», λόγω της χρήσης ναρκωτικών που έκανε!

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα