Το σέξι ατύχημα της Ριάνα στο πάρτι του Met Gala – Έβγαλε το στήθος της σε κοινή θέα και… τρέλανε κόσμο [εικόνες]

15:33 6/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Η Ριάνα είναι… ποιότητα. Είναι μια κοπέλα που έχει απίθανο sex appeal και επειδή δεν μπορεί να το καλουπώσει, το αφήνει να ξεχυθεί σαν χείμαρρος. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, όταν δηλαδή δεν αποφασίζει να ντυθεί κιτς και να γίνει viral, φροντίζει να μας αποκαλύπτει και κάτι.

Το στήθος της και το τατουάζ - αετός που βρίσκεται από κάτω είναι λόγοι για να περηφανεύεται η Ριάνα και γι’ αυτό τα δείχνει όπου βρεθεί. Για την ακρίβεια με την εμφάνιση της στο after party του Met Gala στη Νέα Υόρκη βρήκαμε τον λόγο που δεν φοράει ποτέ σουτιέν.

Προφανώς ο αετός με τα απλωμένα φτερά κάτω από το στήθος της λειτουργεί ως υποβαστάζουσα πατέντα και έτσι το σουτιέν γίνεται περιττό. Όμως αυτό πολλές φορές μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα. Γιατί αυτή τη φορά η Ριάνα δεν καιγόταν να κάνει επίδειξη του στήθους της. Απλώς το διάφανο μπλουζάκι της μετατοπίστηκε και βγήκαν στη φόρα…

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Το σέξι ατύχημα της Ριάνα στο πάρτι του Met Gala – Έβγαλε το στήθος της σε κοινή θέα και… τρέλανε κόσμο [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις KoolNews