Το πιο ψηλό τζάμπολ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ

Το πιο αναμενόμενο τζάμπολ σε οποιοδήποτε αγώνα μπάσκετ της φετινής σεζόν πραγματοποιήθηκε και ο λόγος δεν ήταν ούτε η δυναμικότητα των δύο κολεγιακών ομάδων, ούτε το ιστορικό αντιπαλότητας των δύο ομάδων. Ο λόγος που τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στις δύο άγνωστες κολεγιακές ομάδες είναι οι δύο βασικοί σέντερ τους αγγίζουν στο ύψος τα 2 μέτρα και 30 εκατοστά.

Το πιο ψηλό τζάμπολ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ, όπως διαφημιζόταν, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα στον τεταρτοετή Mamadou Ndiaye των UC Irvine Anteaters και τον πρωτοετή Tacko Fall των UCF Knights.

Η μάχη των δύο «γιγάντων» κρίθηκε στην παράταση με τους Μυρμηγκοφάγους του Νdiaye να κερδίζουν 61-60 με μία βολή του Σενεγαλέζου σέντερ στα τελευταία δευτερόλεπτα να κάνει τη διαφορά.

Ο αγώνας είχε και ελληνικό ενδιαφέρον αφού στους UC Irvine αγωνίζεται ο Γιάννης Δημακόπουλος, ο οποίος με ύψος 2.18 μέτρα, δήλωσε ότι στην Ελλάδα είχε συνηθίσει να είναι στο επίκεντρο της προσοχής και για πρώτη φορά ένιωσε να έχει περισσότερη ελευθερία και χώρο αφού όλη η προσοχή είχε πέσει στους δύο Σενεγαλέζους.

The post Το πιο ψηλό τζάμπολ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το πιο ψηλό τζάμπολ στην ιστορία του κολεγιακού μπάσκετ,