Φουλ για πρόκριση ΑΕΚ και Άρης – «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη στην παράταση κόντρα στην Κράσνι(78-82) και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Ο Άρης πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Τραμπζονσπόρ και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει από

τη Σζόλνοκι, αλλά ακόμα ελπίζει.

Κράσνι Οκτιάμπρ - ΑΕΚ 78-82

Στην πρεμιέρα η Κράσνι Οκτιάμπρ πέρασε στο... νήμα της παράτασης από το ΟΑΚΑ. Απόψε, η ΑΕΚ φρόντισε να πάρει το αίμα της πίσω! Ο Κούπερ... ντύθηκε Μίτσελ. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε ξανά μεγάλη εμφάνιση, αλλά αυτή την φορά η Ένωση ήταν αυτή που χαμογέλασε κι έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα έφτασε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο EuroCup ανέβηκε στο 4-2 του ομίλου κι άφησε την Οκτιάμπρ στην τελευταία θέση (1-5)!

Άρης - Τραμπζονσπόρ 78-70

Πήρε την 4η νίκη του στο φετινό Eurocup και εκτός αυτού, κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα (+3) και έχει το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και με έναν Θοδωρή Ζάρα να παίρνει φωτιά έξω από τα 6,75μ. Δε δυσκολεύθηκε να φτάσει στη νίκη, μια νίκη που την βάζει σε θέση οδηγού στον όμιλο.

Σζόλνοκι - ΠΑΟΚ 78-69

Ο ΠΑΟΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο Tiszaligeti Sportcsarnok του Σζόλνοκ, αλλά... κατάφερε να ηττηθεί απ' την Σζόλνοκι για το κοινό 2-4 στον ε' όμιλο του EuroCup, όπου πια η πρόκριση είναι ανοιχτή τόσο για τον «δικέφαλο του βορρά» όσο για την ουγγρική ομάδα κι όχι μόνο.

πηγή: gazzetta.gr

The post Φουλ για πρόκριση ΑΕΚ και Άρης – «Αυτοκτόνησε» ο ΠΑΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα