«Το Παιδί από την Γερμανία» έρχεται και συναρπάζει – Ίντριγκα, ψέματα και θάνατος

Η ταινία «Το Παιδί από την Γερμανία» αφηγείται την ιστορία της Έρικα που ανακαλύπτει το ναζιστικό παρελθόν της μητέρας της και στην προσπάθεια της να βρει την άκρη του νήματος μπλέκεται σε έναν ιστό ψεμάτων και θανάτου.

Βασισμένη στο ομώνυμο best seller της Καμίλα Λέκμπεργ, η ταινία μας αφηγείται την ιστορία της Έρικα Φάλκς της οποίας οι γονείς είχαν σκοτωθεί σε τροχαίο. Λίγο καιρό μετά κάνει την εμφάνιση του στο σπίτι της ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι είχαν την ίδια μητέρα αλλά η Έρικα δεν τον πιστεύει

και του ζητάει να φύγει.

Όταν ο άνδρας βρίσκεται νεκρός λίγες μέρες μετά την επίσκεψη του, η Έρικα αρχίζει να ψάχνει τα πράγματα της μητέρας της και ανακαλύπτει ένα ναζιστικό μετάλλιο και πολλά άλλα που φανερώνουν ένα σκοτεινό παρελθόν. Τα μυστικά της μητέρας της διαφυλάσσουν και άλλοι που πασχίζουν να τα κρατήσουν κρυφά και η Έρικα μπλέκεται ολοένα και περισσότερο σε έναν ιστό ψεμάτων και θανάτου.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Περ Χάνχφορντ και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι οι: Γιάκομπ Οφτέμπρο, Αμάντα Ούμς και Ρίτσαρντ Ουλφσάτερ.Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 27 Φεβρουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα