Η γλυκια 18χρονη που ειπε στους κριτες του The Voice να μην στενοχωριούνται επειδή την απέρριψαν

Η 18χρονη Κατερίνα εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και απορρίφθηκε από τους κριτές, γεγονός που την στεναχώρησε ιδιαίτερα αλλά δεν την πτόησε.

Η γλυκιά Κατερίνα ήρθε από την Κύπρο για να δοκιμάσει την τύχη της στο νέο σόου του ANT1. Τραγούδησε το Hallelujah και παρόλο που είναι μόλις 18χρονών η ερμηνεία της ήταν αξιοθαύμαστη. Οι κριτές τελικά δεν γύρισαν τις καρέκλες

τους και η Κατερίνα βούρκωσε.

Οι τέσσερις coaches απογοητεύτηκαν με την επιλογή τους ενώ ο Μιχάλης πήγε να πατήσει το κουμπί της Δέσποινας και τελικά δεν το έκανε. Αυτό ενίσχυσε την απογοήτευση τους ενώ όλοι της είπαν τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα η Δέσποινα Βανδή της είπε ότι αν τραγουδούσε κάπου θα την έπαιρνε στο μαγαζί.

Όλοι οι κριτές είπαν ότι είναι η πρώτη φορά που μετάνιωσαν τόσο πολύ που δεν γύρισαν αλλά η μικρή Κατερίνα τους είπε να μην στεναχωριούνται, παρόλο που η ίδια ήταν έτοιμη να κλάψει. Η 18χρονη είπε στη σκηνή ότι δεν ήθελε να απογοητεύσει όλους όσους πίστεψαν σε αυτή και θα συνεχίσει να προσπαθεί.

Η Δέσποινα Βανδή αγκάλισε την Κατερίνα που μόλις βγήκε έξω αγκάλιασε την φίλη της και άρχισε να κλαίει. Ο παρουσιαστής την ρώτησε αν αληθεύει ότι νοίκιασε σπίτι στην Αθήνα για να μείνει εδώ για να συμμετέχει στο σόου και η κοπελίτσα είπε πως αληθεύει ότι άφησε την Κύπρο και ήρθε να μείνει εδώ μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο The Voice.

Keywords
Τυχαία Θέματα