Όλα είναι εύθραυστα εκτός απ΄το σιγουράκι Fragile Bar στην Θεσσαλονίκη

Το ερώτημα είναι ένα; Αν ζεις στην Θεσσαλονίκη που μπορείς να πας για καφέ με την παρέα χωρίς να το σκεφτείς; Βαλαωρίτου ντουγρού στο 29. Στο Fragile Bar για καφέ παντός είδους με 2€ θα την κάνεις ταράτσα. Κυριολεκτικά. Αλλά κι αν δεν ζεις εκεί σε παίρνει για ένα διήμερο Σ/Κ μόνο και μόνο γι΄αυτό!

Το μπαρ Fragile βρίσκεται στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτηρίου, με έναν προβολέα σε περίοπτη θέση σε σινεφίλ ρυθμούς και μουσική alternative rock,

acid, indie και αρκετά jazz κομμάτια.

Η ιδέα ενός μπαρ αποκλειστικά ταρατσάτο συναρπάζει, ειδικά σε μια πόλη που το θαλασσινό αεράκι διαχέεται στον αέρα όλο τον χρόνο, με θέα στην πόλη που κόβει την ανάσα. Θα το βρεις ανοιχτό από την άνοιξη μέχρι τον Οκτώβρη. Τι σύμπτωση σε λίγες μέρες έρχεται ο Μάρτιος!

Το ποτό σου θα το πάρεις από τον μέσα χώρο, αλλά θέλοντας και μη θα καταλήξεις στην ταράτσα για να καθίσεις σε μια από τις ξύλινες σεζλόνγκ. Αν δεν βρεις, κάτι που είναι πιθανό, μπορείς να περιπλανηθείς όρθιος με την παρέα σου και να χαζέψεις τον τοίχο της διπλανής πολυκατοικίας που παίζει κάποια ταινία, εξού και ο προβολέας.

Διοργανώνει συχνά εκδηλώσεις με νέους μουσικούς και DJ΄s. Πιο καλοκαίρι θα δεις και μια φουσκωτή πισίνα για τη δροσιά. Όπως προτείνει το greecedailysecret.com αναζήτησε τον πίνακα με τα special cocktails - και επέλεξε αυτό που θυμίζει τραγούδι των Pulp.

Βαλαωρίτου 29, τηλ.: 2310-547443

Keywords
Τυχαία Θέματα