Της έλειψε η τηλεόραση και επιστρέφει από φέτος και πάλι στους δέκτες μας η Κατερίνα Καραβάτου

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια εκφράζει πόσο της έλειψε η τηλεόραση, μιλά για την προκάτοχό της και για μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Μετά από 2 και πλέον χρόνια αποχής, η Κατερίνα Καραβάτου επιστρέφει φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα στη θέση της Ναταλίας Γερμανού και στην κεντρική παρουσίαση της εκπομπής «Μες στην Καλή χαρά», κάθε σαββατοκύριακο.

«Μου είχε λείψει, αλλά κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα έκανα οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε θα ήθελα να γυρίσω οπωσδήποτε» είπε για την επιστροφή της στην τηλεόραση ενώ

για την επιστροφή της στον Alpha μετά από δύο χρόνια δήλωσε: «Είναι κάτι που το χαίρομαι πολύ, γιατί είναι το κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει στον Alpha. Είναι σαν το σπίτι μου, σαν οικογένειά μου. Μπαίνω στο στούντιο και είναι οι ίδιοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι».

Όσον αφορά τη Ναταλία Γερμανού η Κατερίνα Καραβάτου τη χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένη, με μακρά ιστορία στο γυαλί και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα της πορεία.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ξεκαθάρισε: «Ο Κρατερός το σκέφτεται ήδη, εγώ ακόμα όχι! Αλλά επειδή εγώ θα γεννήσω κι εγώ θα θηλάσω, θέλω να περάσει λίγος καιρός και θα ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά όχι ακόμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα