Τι συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ – Τα ανοιχτά μέτωπα που έμειναν

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνεδρίαση των εκπροσώπων των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, με τους κυρίους Αμπατζόγλου (Μεϊμαράκης), Γαϊτάνη (Μητσοτάκης), Σταμούλη (Γεωργιάδης) και την κυρία Ασημακοπούλου (Τζιτζικώστας) να συμμετέχουν.


Και οι τέσσερις εκπρόσωποι είναι αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγή ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν ολοι, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες με συνεννόηση των υποψηφίων. Υπενθυμίζεται πως η ΕΡΤ

είχε απευθύνει πρόσκληση για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ στους υποψηφίους προέδρους της ΝΔ.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων συμφώνησαν πάντως για τη διοργάνωση δύο συνδιασκέψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επ´αυτού εκφράστηκαν επιφυλάξεις αναφορικά με το ποιον τρόπο θα γίνουν και σε ποιο κοινό, πλην όμως και αυτό το θέμα παραπέμπεται προς επίλυση σε επόμενη συνάντηση.

Κοινός τόπος των εκπροσώπων των υποψηφίων είναι ότι η συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ γίνεται λόγος για σημαντική πρόοδο και παράλληλα συμφωνήθηκε να μην υπάρχουν πληρωμένα διαφημιστικά σποτ των υποψηφίων.

The post Τι συμφώνησαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων της ΝΔ – Τα ανοιχτά μέτωπα που έμειναν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα