Καραφλός κυκλοφορεί πλέον ο Μάθιου ΜακΚόναχι – Δείτε τις νέες φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο

Άτιμη υποκριτική, άτιμο Χόλιγουντ, άτιμοι σεναριογράφοι και σκηνοθέτες που καταστρέφετε την εικόνα του Μάθιου ΜακΚόναχι…

Έχουμε δει στο παρελθόν πολλούς ηθοποιούς να μεταμορφώνονται με όλη τη σημασία της λέξης για τις ανάγκες του σεναρίου και του ρόλου τους, στην περίπτωση του Μάθιου, όμως, η μεταμόρφωση είναι πέρα από κάθε προσδικία!

Σε άλλους είναι ωραία η αλλαγή, όπως στον Τζέικ Γκίλενχαλ που έγινε φέτες για το Southpaw, σε άλλους όμως σε πιάνουν τα νεύρα σου και αναρωτιέσαι το γιατί. Μετά τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο που ξύρισε το μέσο του κεφαλιού και έμεινε με μαλλί περιμετρικά

και κυκλοφορεί με καπέλο, ήρθε η σειρά του Μάθιου ΜακΚόναχι να ξεχάσει την πλούσια κόμη του και να γίνει… Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Είδαμε πριν λίγες μέρες ότι για τον ρόλο του στο Gold, όπου θα υποδυθεί τον επιχειρηματία Κένι Γουέλς, ο ΜακΚόναχι έκανε κάτι αντίστοιχο με τον Ντε Νίρο. Όμως τα γυρίσματα τελείωσαν και δεν μπορούσε να κυκλοφορεί με αυτό το τόσο… ξενέρωτο στυλ που τον έδειχνε και πιο γερασμένο.

Οπότε θεώρησε καλό να τα πάρει όλα με την ψιλή και σε πρόσφατη έξοδο με τη γυναίκα του, Καμίλα Άλβες και τα τρία τους παιδιά, τον είδαμε να φοράει καπελάκι και να καλύπτει εν μέρει το… κενό.

Πώς σας φαίνεται;

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post Καραφλός κυκλοφορεί πλέον ο Μάθιου ΜακΚόναχι – Δείτε τις νέες φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα