Τι «έπεσε» στις Πανελλήνιες: Δοκίμιο για τον Ανθρωπισμό το θέμα της Έκθεσης

Χωρίς απρόοπτα έγινε σήμερα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, το οποίο περιλαμβάνει και την Έκθεση.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν πάνω στο δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου «Ο σύγχρονος άνθρωπος» και κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σκέψη τους για τον Ανθρωπισμό. Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9:00 ενώ οι 105.000 μαθητές που διεκδικούν μία από τις περίπου 72.000 θέσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ,

κλήθηκαν να αναπτύξουν τις σκέψεις τους για τον Ανθρωπισμό.

Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9 το πρωί και διεξήχθη χωρίς απρόοπτα. Οι αντίστοιχες των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου. Οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν στις 21 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα πραγματοποιηθούν, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.

Η Τράπεζα Θεμάτων

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου, το 50% των ερωτήσεων θα αντληθεί από την Τράπεζα Θεμάτων. Η Τράπεζα Θεμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000 θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, τα οποία από χθες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα exams-repo.citi.gr και είναι προσβάσιμα από όλους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα