Ο Ρος Γκέλερ στην υπηρεσία του νόμου: Βοήθησε στην εξυχνίαση εγκλήματος

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ είναι γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια». Ο ηθοποιός πρόσφατα βοήθησε την Αστυνομία της Νέας Υόρκης στην εξιχνίαση ενός εγκλήματος.

Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που έπαιξε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς. Από τότε έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ενώ μέχρι και σήμερα πολλοί είναι εκείνοι που ελπίζουν σε ένα reunion με τα αγαπημένα τους «Φιλαράκια» να βγαίνουν και πάλι στην μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά, η αγαπημένη μας παρέα

ήρθε στην επικαιρότητα χάρη στον Ρος Γκέλερ, δηλαδή τον Ντέιβιντ Σουίμερ.

Ο ηθοποιός βοήθησε την αστυνομία της Νέας Υόρκης να καταπολεμήσει ένα έγκλημα. Πρόκειται για μία υπόθεση στην οποία μαχαιρώθηκε την Δευτέρα το πρωί ένας άνδρας στο διπλανό σπίτι. Ο Ντέιβιντ παραχώρησε στους άνδρες της αστυνομίας ένα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει έξω από αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι του. Η κάμερα κατέγραψε τον καβγά τριών ανδρών που ξεκίνησε όταν ο 21χρονος Ρόμπερτ Ράινεϊ μπήκε στο σπίτι του γείτονα του ηθοποιού με σκοπό να κλέψει το λάπτοπ του. Ακολούθησε κυνηγητό και σε λίγο ο δρόμος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, γέμισε αίματα. Ο νεαρός δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στο πρόσωπο στον άτυχο γείτονα του 47χρονου ηθοποιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρος Γκέλερ, Βοήθησε,ros gkeler, voithise