Διαγωνισμός στο koolnews.gr: Κερδίστε ένα 3ήμερο στην Άνδρο

Το καλοκαίρι είναι κάτι λιγότερο από μία ανάσα κοντά και οι διακοπές έχουν ήδη αρχίσει να μας απασχολούν!

Η Ελλάδα, χώρα των νησιών, προσφέρει πολλές επιλογές για τις καλοκαιρινές ημέρες ξεγνοιασιάς. Κάθε επιλογή όμως είναι ξεχωριστή, με την δική της ιστορία, την αρχιτεκτονική και τις ιδιαιτερότητές της. Έτσι είναι και η Άνδρος. Η «Μικρά Αγγλία» του Αιγαίου ήταν κάποτε τόπος διαμονής καπετανέων και αρχοντάδων. Ήταν κάποτε η ισχυρότερη

ναυτική δύναμη του κόσμου.

Οι καπεταναίοι και αρχοντάδες αυτοί του παλιού καιρού, επέστρεψαν για να συναντήσουν την γνωστή για τις προσεγμένες δουλειές της, interiordesigner, Ελένη Ψάλτη, να «ανταλλάξουν απόψεις» και να απογειώσουν την έμπνευση. Οι στίχοι του Ανδρέα Εμπειρίκου, μοιάζουν να περιηγούνται στους χώρους, που κάποτε υπήρξαν κατοικία του μοναδικού ποιητή, τονίζουν την ιστορία του κτηρίου και αυθόρμητα του προσδίδουν μια ατμόσφαιρα μυστηριακή.

Στην καρδιά της Χώρας της Άνδρου, η αίγλη του παρελθόντος έδωσε ραντεβού με τη ζωντάνια του «σήμερα», και «γέννησαν» ένα ιδιαίτερο boutique ξενοδοχείο 5*, που πήρε το όνομα Micra Anglia.

Σικάτο και καλαίσθητο, το Micra Anglia, είναι υπέρμαχος της ανάλαφρης κομψής πολυτέλειας και αντιπαθεί τη φλυαρία. Ο επισκέπτης χαλαρώνει στους χώρους του αισθάνεται οικεία και ταξιδεύεινοσταλγικά στην ιστορία του χώρου μέσα από σύγχρονες ανέσεις και παροχές.

Τα δωμάτια και οι σουίτες ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία αισθητικής, σέβονται την παράδοση, δίνοντας της μια minimal διάσταση, ενώ ο επιμελημένος με μεράκι κήπος βάζει την δική του απαραίτητη πινελιά στο «παραμύθι». Λεβάντες, βότανα και φυτά ταξιδεύουν με τις μυρωδιές τους, ενώ η λιλιπούτεια στέρνα σας φέρνει σε επαφή με το υγρό στοιχείο.

Έχοντας θρέψει όλες σας τις αισθήσεις, ο δρόμος οδηγεί στο Brasserie Anglia, στον κήπο, για να απογειώσει τη γεύση σας μέσα από προτάσεις μεσογειακής κουζίνας, με έμφαση στην ελληνική δημιουργική κουζίνα, αλλά και σπάνιες ετικέτες κρασιού.

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

H διαμονή στο Micra Anglia, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη στυλ . Θα το νοιώσουμε από την στιγμή που θα μπαίνουμε στο τεράστιο γυάλινο ασανσέρ του κεντρικού κτηρίου και το βλέμμα μας περιηγείται σε έναν χώρο που ξέρει τι σημαίνει «αρχοντιά» …

Το Micra Anglia Boutique Hotel, είναι μέλος της μέλος της Trésor Hotels & Resorts, της πολυτιμότερης ελληνικής συλλογής, με 26 boutique ξενοδοχεία στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς.

Τώρα οι αναγνώστες του koolnews.gr, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δύο διανυκτερεύσεις, κατόπιν διαθεσιμότητας, για διαμονή έως 30.09.2014, έχοντας έτσι την ευκαιρία στην Άνδρο και την Μικρά Αγγλία, να ζήσουν μία εμπειρία που θα θυμούνται για καιρό...

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας παρακάτω

**Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι 05/06/2014

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διαγωνισμός, Κερδίστε, 3ήμερο, Άνδρο,diagonismos, kerdiste, 3imero, andro