Θοδωρής Σταθόπουλος: Δεν αφορά τον κόσμο αν εγώ είμαι γκέι

09:45 4/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Ο δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό μιλώντας για όλους και όλα μετά τις αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις του.

Το περιοδικό Like δημοσίευσε συνέντευξη του άλλοτε δημοσιογράφου, που αποφάσισε να ζήσει ως γκέι και χορευτής. Ο ίδιος μίλησε για το πώς αντέδρασε ο κόσμος, αλλά και για τον εκνευρισμό του,

«Βεβαίως και υπήρξε κάτι που με εκνεύρισε. Όσο καιρό εργαζόμουν ως δημοσιογράφος όλα αυτά τα sites και blogs χρησιμοποιούσαν τη δουλειά μου, χωρίς να

αναφέρουν καν την πηγή των ρεπορτάζ που αναδημοσίευαν. Τώρα θυμήθηκαν τι δουλειά έκανα κι ότι έγινα στρίπερ. Φίλε, συγνώμη, αλλά αφού με αγνοούσες ως δημοσιογράφο συνέχισε να με αγνοείς και ως χορευτή. Το outing το αποφάσισα όταν άρχισα να βλέπω που το πήγαιναν τα δημοσιεύματα. Οπότε προτίμησα να σταματήσω στην αρχή της την κακοήθεια για κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν γνωστό» δήλωσε ο Θοδωρής.

Δεν παρέλειψε να αναφέρει ποιες ήταν οι αντιδράσεις των φίλων και συναδέλφων του μετά από τις αποκαλύψεις για τις προτιμήσεις του.

«Οι φίλοι, οι πραγματικοί φίλοι απλώς θεώρησαν ότι μετά απ’ όλο αυτό θα έπρεπε να είναι λίγο πιο κοντά μου μην τυχόν γίνει κάτι και στενοχωρηθώ. Με τους άλλους δεν ασχολούμαι. Στο facebook επίσης οι αντιδράσεις ήταν θετικές και μάλιστα από κυρίες με οικογένειες και παιδιά, από ανθρώπους straight. Ελάχιστες ήταν οι καφρίλες. Θα σου πω κάτι όμως. Δεν λογόκρινα κανένα σχόλιο. Ακόμη κι αυτά τα λίγα που ήταν στη λογική του κάφρου τα έχω δημοσιευμένα όλα. Δεν έσβησα τίποτα. Κατλα τα λοιπά, είναι υποκριτικό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί στο τέλος της ημέρας δεν αφορά τον κόσμο αυτό που είσαι ή δεν είσαι. Στην πραγματικότητα δεν αφορά τον κόσμο αν εγώ είμαι γκέι. Ακόμη χειρότερο. Δεν θεωρώ ότι οι Έλληνες είναι τόσο πίσω όσο τα μίντια θέλουν να τους παρουσιάζουν. Μην ανησυχείς και δεν σοκάρεται ο κόσμος τόσο πολύ από τέτοιες αποκαλύψεις όσο νομίζουν κάποιοι. Γιατί; Για λίγα κλικς παραπάνω. Σιγά!», ανέφερε ο Θοδωρής Σταθόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα