Θέρετρο σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις στον τρίτο κόσμο με ανέσεις της Δύσης [εικόνες]

Ένα θέρετρο που προσομοιάζεται με μέρος της Αφρικής και απευθύνεται στους τουρίστες που θέλουν να ζήσουν την «υπέροχη» εμπειρία της φτώχιας με Wifi έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο Εμόγια ισχυρίζεται ότι οι σιδερένιες κατοικίες είναι πέντε αστέρων και προσφέρουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να ζήσουν την εμπειρία των φτωχών ανθρώπων της Αφρικής σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Η διαφορά με τους ανθρώπους στην Αφρική, είναι ότι όσοι επιλέξουν να πάνε στο συγκεκριμένο

θέρετρο έχουν τρεχούμενο νερό, ηλεκτρισμός και Wifi. Το συγκεκριμένο γεγονός είναι το πλέον χυδαίο και ποταπό καθώς δεν μπορεί να προσομοιαστεί η κατάσταση της Αφρικής και των παιδιών με τυμπανισμό, τα βρώμικα νερά και τις καλύβες, με το Wifi, το καθαρό νερό και το φαγητό που προσφέρεται στο θέρετρο. Οπότε βγαίνει το συμπέρασμα ότι πολύ απλά η συγκεκριμένη διαφήμιση είναι άστοχη και εκμεταλλεύεται μία κατάσταση που απασχολεί όλο τον πλανήτη γιατί είναι άδικη.

Μία νύχτα στο συγκεκριμένο θέρετρο κοστίζει 90 ευρώ, ενώ ο μισθός ενός Αφρικανού που δουλεύει είναι 100 ευρώ τον μήνα. 1 από 13 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα