Τετραγωνάκια παντού! Καρό πουκάμισο για τα αυγουστιάτικα βράδια

Με τα πρώτα αεράκια του Αυγούστου να έχουν κάνει την εμφάνισή τους, σκέφτεσαι τι να προτιμήσεις για τις βραδινές σου εξόδους; Μήπως ήρθε η στιγμή να πιστέψεις στην αξία του καρό πουκάμισου για να βγεις νικητής στη μάχη του στυλ;

Με ιστορία που ξεκινά από τον 17ο αιώνα από τη Σκωτία, που το καρό ονομαζόταν τάρταν και φοριόταν από το σκωτσέζικο τάγμα της «Μαύρης Φρουράς», θεωρείται μέχρι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή και in style υφάσματα τόσο για γυναίκες όσο και για τους άνδρες.

Εστιάζοντας

αυτή τη φορά στα καρό αντρικά πουκάμισα, μπορείς να τα επιλέξεις τόσο στις κλασσικές αποχρώσεις του κόκκινου-μαύρου όσο και σε αυτές των μπλε, πράσινου, μπεζ, καφέ, που τη φετινή σεζόν είναι must.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Όσον αφορά στο με τι θα τα συνδυάσεις; Οι yacht βερμούδες είναι το ιδανικό σετάρισμα, όπως και τα chinos παντελόνια. Προσοχή!!!! Πάντα μονόχρωμα όμως. Για τους λάτρεις των τζιν, ένα σκουρόχρωμο συνδυασμένο με καρό πουκάμισο και τα αγαπημένα σου sneakers ή all-star θα σε κάνουν βασιλιά του στυλ και της άνεσης!

Και μία μικρή συμβουλή για το τέλος! Τόλμησε να φορέσεις το πουκάμισο μέσα από τη βερμούδα ή το παντελόνι και απογείωσε το look με μία σούπερ style ζώνη.

The post Τετραγωνάκια παντού! Καρό πουκάμισο για τα αυγουστιάτικα βράδια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα