Φωτογραφίες από τον έκτο κύκλο του «Downton Abbey» – Δες ενσταντανέ από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον έκτο κύκλο του «Downton Abbey», που θα προβληθεί το Σεπτέμβριο, είναι γεγονός! Και μπορούμε, πλέον, να μετράμε απουσίες, όπως αυτές του Μπράνσον, της Λαίδη Ρόουζ και της Μάριγκολντ.

«Η τελευταία σεζόν της σειράς έχει τη γεύση του τέλους μιας ολόκληρης εποχής», δηλώνει ο Χιου Μπόνβιλ που θα υποδυθεί για τελευταία φορά τον Ρόμπερτ Κρόουλι, καθώς ολοκληρώνονται τα τελευταία γυρίσματα της σειράς που μετά από έξι κύκλους ετοιμάζεται να κλείσει αυλαία. Τα εννιά νέα επεισόδια

θα διαδραματίζονται τα έτη 1925, 1926 και 1927 με το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο επεισόδιο να είναι το ένατο και τελευταίο ολόκληρης της σειράς.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Στον τελευταίο αυτό κύκλο, η επιβίωση του πύργου του Ντάουντον κρέμεται πλέον από μια κλωστή, με το προσωπικό να μειώνεται και τα μέλη της οικογένειας να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε ένα μέλλον που δεν τους βρίσκει έτοιμους.

The post Φωτογραφίες από τον έκτο κύκλο του «Downton Abbey» – Δες ενσταντανέ από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα