Τέλος και η Ελένη Μενεγάκη, μεγάλη συγκίνηση και για την Αντωνία Καλλιμούκου: Έχω πάρει ρίσκα στην ζωή μου

Όπως κάθε αρχή κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του άγνωστου και του πρωτόγνωρου, έτσι και κάθε τέλος φέρνει μια συγκίνηση, μια στενοχώρια, μια γρήγορη ματιά σε όλη την διαδρομή. Αυτός ο κανόνας της ζωής δεν θα μπορούσε να αλλάξει για το φινάλε των τηλεοπτικών εκπομπών και μετά το Πρωινό mou η Ελένη Μενεγάκη είπε εις το επανιδείν

τους τηλεθεατές της.

Μια περιγραφή της Ελένης ήταν πάντως αρκετή για να προκληθεί σιγή για μερικά δεύτερα στο πλατό και η Αντωνία Καλλιμούκου να συγκινηθεί και να δακρύσει. Κατά την παρουσία της στην Κύπρο και την αποφοίτηση του αδελφού της την ρώτησαν αν του χρόνου θα είναι εκεί όλο το τιμ.

«Με αυτές τις ερωτήσεις σε πόσο δύσκολη θέση έρχομαι. Τους είπα φυσικά ότι θα είναι όλοι κι έφυγα. Γιατί δεν έχουμε κάνει συζητήσεις ακόμη. Εύχομαι κι ελπίζω έτσι όπως κλείσαμε την χρονιά, να την ανοίξουμε και με τους ίδιους. Αλλά επειδή δεν μπορώ να σκέφτομαι μόνο εμένα και σέβομαι του καθενός τα όνειρα και δεν ξέρω ποια είναι τα δικά σας...Κι επειδή το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές και δεν κόβω την τύχη κανενός, αν και τσιτώνω στην αρχή, σκέφτομαι ότι ο καθένας πρέπει να κάνει μια σοφή επιλογή όσο κι αν πονάει, να πάρει ρίσκα. Φέρνουν πόνο, αλλά φέρνουν και χαρά. Έχω πάρει ρίσκα στην ζωή μου. Εύχομαι οι σκέψεις σας και οι επιλογές σας να είναι για καλό. Εύχομαι να είμαστε μαζί και του χρόνου» είπε με ειλικρίνεια η Ελένη Μενεγάκη.

Με το κλίμα να έχει βαρύνει κάπως πήρε τον λόγο ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για να πει κάτι αστείο και να το αλαφρύνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα