Τάρα Ρέιντ: Μπήκε μεθυσμένη σε κατάστημα και απαίτησε έκπτωση

Η Τάρα Ρέιντ μιμήθηκε τις ατάκες της Ριζ Γούιδερσπουν και λίγο έλειψε να καταλήξει στο κρατητήριο.

Πριν μερικές μέρες η Ριζ Γούιδερσπουν ρωτούσε τον αστυνομικό που τη συλλάμβανε για επικίνδυνη οδήγηση αν γνωρίζει ποια είναι.

Την ίδια ατάκα υιοθέτησε και η διάσημη ηθοποιός των American Pie, Τάρα Ρέιντ, η οποία την χρησιμοποίησε όχι σε αστυνομικό, αλλά σε κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες.

Η Τάρα χρειαζόταν ενδυμασία για να παραβρεθεί στο

Coachella και φυσικά δεν είχε σκοπό να πληρώσει το αρχικό ποσό λόγω της φήμης της. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευε. Φτάνοντας στο ταμείο, απαίτησε έκπτωση από το προσωπικό το οποίο δεν ήταν σε θέση να την εξυπηρετήσει και αρνήθηκε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα μια υστερική Τάρα, η οποία φώναζε και έβριζε μπροστά στο ταμείο , χρησιμοποιώντας την πλέον διάσημη ατάκα «Ξέρεις ποια είμαι εγώ;». Οι πωλητές όχι μόνο δεν έδωσαν σημασία αλλά φώναξαν και την ασφάλεια να την οδηγήσει έξω από το κατάστημα, ενώ ισχυρίζονται πως πιθανότατα να είναι μεθυσμένη.

Ο ατζέντης της από την άλλη πλευρά, δήλωσε πως δεν είναι μεθυσμένη και πως απλούστατα απαίτησε μια έκπτωση όπως κάνει και σε πολλά καταστήματα στο Παρίσι.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ο φακός των παπαράτσι, έχει συλλάβει την διάσημη ηθοποιό να είναι μεθυσμένη δημόσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα