Η εκρηκτική Χέιλι Άτγουελ θέλει να γίνει η επόμενη Λάρα Κροφτ

Η πανέμορφη ηθοποιός Χέιλι Άτγουελ, γνωστή για τον ρόλο της Πέγκι Κάρτερ στην ταινία Captain America, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία Λάρα Κροφτ, αποκαλώντας «φανταστική» την προοπτική ανάληψης του ρόλου.

Η σειρά παιχνιδιών Tomb Raider ανανεώθηκε μόλις πρόσφατα, με την

έκδοση ενός νέου παιχνιδιού, και ήδη η εταιρεία παραγωγής MGM έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την εταιρεία GK Films, προκειμένου να δρομολογηθεί η παραγωγή νέας ταινίας, βασισμένης στο ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Η GK Films έχει αναλάβει ουκ ολίγες παραγωγές blockbuster στο παρελθόν, με τις σημαντικότερες επιτυχίες της να είναι, μεταξύ άλλων, οι ταινίες Argo, The Departed (Ο Πληροφοριοδότης) και The Aviator.

Όπως είναι φυσικό, το κάστινγκ αποτελεί ένα «καυτό» θέμα στο διαδίκτυο, ωστόσο η Αντζελίνα Τζολί θεωρείται απίθανο, κυρίως λόγω ηλικίας, να αναλάβει εκ νέου τον ρόλο της πρωταγωνίστριας. Η Τζολί είχε πρωταγωνιστήσει ως Λάρα Κροφτ στις δύο προηγούμενες ταινίες, Lara Croft: Tomb Raider (2001) και Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003), αποφέροντας συνολικά 500 εκατομμύρια ευρώ στο παγκόσμιο box office.

Τώρα, η Άτγουελ βρίσκεται στο προσκήνιο της φημολογίας, με την 31χρονη ηθοποιό να δίνει τις απαντήσεις της στην αυστραλιανή εφημερίδα The Age: «Υπάρχει κάποιας μορφής διαδικτυακή καμπάνια ώστε να αναλάβω τον ρόλο στην ταινία Tomb Raider Reborn, που ξέρω ότι πρόσφατα κυκλοφόρησε σε βιντεοπαιχνίδι. Η MGM έχει τα δικαιώματα της ταινίας, που θα ήταν φανταστικό να συμμετέχω, επειδή θα περνούσα περίπου έναν χρόνο από τη ζωή μου γυμνάζοντας το σώμα μου και μαθαίνοντας διάφορες ενδιαφέρουσες και ευχάριστες ικανότητες».

Από τις 5 Μαρτίου, ημερομηνία έκδοσης του παιχνιδιού, το νέο Tomb Raider έχει πουλήσει ήδη 3.4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα