Ταυτοποιήθηκε και τρίτος νεκρός από την έφοδο στο Σεν-Ντενί

Ένα τρίτο πτώμα, που ανήκει σε γυναίκα, βρέθηκε στο σημείο της επιχείρησης της αστυνομίας την Τετάρτη στο Σεν-Ντενί, βόρειο προάστιο του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από δικαστική πηγή.

Οι μέχρι τώρα ανακοινώσεις της γαλλικής αστυνομίας έκαναν λόγω για δύο νεκρούς, μια γυναίκα που ανατινάχτηκε με εκρηκτικά και έναν άντρα.

Παράλληλα, νέα τροπή παίρνει η υπόθεση γύρω από τον ρόλο του υπόπτου, ως «εγκεφάλου» πίσω από τις επιθέσεις στο Παρίσι, Αμπαούντ Αμπντελχαμίντ.

Όπως καταγράφηκε σε

απόσπασμα βίντεο από κλειστό κύκλωμα, ο Αμπαούντ εντοπίζεται σε σταθμό του μετρό τη ίδια ώρα (21.00 GMT) ακριβώς που το θέατρο Μπατακλάν βρισκόταν σε κατάσταση ομηρίας κι ενώ ήδη είχαν πραγματοποιηθεί οι επιθέσεις στο στάδιο και στα καφέ του Παρισιού.

Ο σταθμός στον οποίο καταγράφηκε ο Αμπαουντ, δεν απείχε πολύ από το σημείο στο οποίο βρέθηκε ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Η γαλλική κυβέρνηση επιβεβαίωσε χθες πως ο φερόμενος ως εγκέφαλος των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων της περασμένης Παρασκευής στο Παρίσι είναι νεκρός.

Ο 28χρονος Βέλγος αποδείχθηκε, τελικά, ότι ήταν ένας από τους δύο τρομοκράτες που σκοτώθηκαν το πρωί της Τετάρτης ύστερα από πολύωρη επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο κρησφύγετό τους, στο παρισινό προάστιο Σεν-Ντενί.

The post Ταυτοποιήθηκε και τρίτος νεκρός από την έφοδο στο Σεν-Ντενί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα