Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος – πρακτικός τρόπος να ξεφορτωθείς τα φύλλα που πέφτουν [βίντεο]

Μπορεί να άργησε χαρακτηριστικά, αλλά επιτέλους έφτασε. Μιλάμε για εκείνη την εποχή του χρόνου που τα φύλλα των δέντρων αρχίζουν να πέφτουν και να γεμίζουν τα πεζοδρόμια και τις αυλές. Εμείς εδώ στην πόλη δεν έχουμε πρόβλημα, μιας και τα μαζεύει ο δήμος. Στα χωριά όμως και σε άλλες μεγάλες πόλεις του κόσμου, με διαφορετική διαρρύθμιση, η περισυλλογή των φύλλων είναι δουλειά ατομική και ίσως αρκετά βαρετή.

Κάπου, σε ένα σημείο των βόρειων πολιτειών της Αμερικής, το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά και στον κήπο έχουν μαζευτεί χιλιάδες φύλλα. Η συνήθης πρακτική είναι να τα μαζέψεις με

την τσουγκράνα σε ένα σημείο και να τα βάλεις σε μια σακούλα. Αυτός ο τύπος όμως προτίμησε το βολικό από το λογικό και βρήκε έναν τρόπο που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι επικίνδυνο.

Όμως τελικά, αποδείχτηκε πολύ πρακτικός. Άναψε λοιπόν ένα κλαδί δέντρου, προφανώς πότισε τα φύλλα με οινόπνευμα και έριξε το κλαδί πάνω τους.

Δεν χρειάστηκαν παρά δέκατα δευτερολέπτου για να αναπτυχθεί μια μεγάλη γραμμή φωτιάς, με το νεαρό και πιθανότατα τον πατέρα του που τραβάει με την κάμερα να πανηγυρίζουν και να αναρτούν το βίντεο χωρίς να φοβούνται για κυρώσεις, μιας και θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια μεγάλη φωτιά.

The post Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος – πρακτικός τρόπος να ξεφορτωθείς τα φύλλα που πέφτουν [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα