Τα ΝΕΑ για το πλεόνασμα του Στουρνάρα: Ώς τώρα το κράτος τα παίρνει μόνο από μισθωτούς

10:03 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Την άποψη πως το Κράτος έχει αρχίσει και εισπράττει έσοδα εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαχρήστο, στην στήλη, Στίγμα, στα ΝΕΑ, ο κ. Στουρνάρας, σχολίασε την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης σχετικά με το πρωτογενές πλεόνασμα.

Ο υπουργός Οικονομικών

σχολίασε πως κλείνουν σιγά σιγά οι τρύπες, ενώ τόνισε πως ο επιχειρηματίας πρέπει να θεωρεί προτεραιότητα την τακτοποίηση των οφειλών του προς το Δημόσιο.

«Ο Αύγουστος πήγε επίσης καλά από πλευράς εσόδων, παρά την κατά μία εβδομάδα παράταση που δώσαμε στις δηλώσεις […] Μαζεύει λεφτά το κράτος, κλείνουν σιγά σιγά οι τρύπες στο φορολογικό σύστημα και θα κλείσουν πιστεύω όλες με το φορολογικό νομοσχέδιο, έτσι ώστε για τον επιχειρηματία να γίνει πρώτη προτεραιότητα η τακτοποίηση των οφειλών του προς το Δημόσιο. Και όχι να είναι η τελευταία όπως ίσχυε έως τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στουρνάρας.

Στο σχόλιό του πάντως ο Γιώργος Παπαχρήστος σχολιάζει πως: «Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά να το δω και να μην το πιστέψω. Διότι έως τώρα μόνο από εμάς τους μισθωτούς τα παίρνει το κράτος…».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα