Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε κόρη και συνεχίζει τη δυναστεία- Το αποκάλυψε ο Ντένις Ρόντμαν!

10:03 9/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Να κοιμούνται ήσυχοι μπορούν πλέον οι Βορειοκορεάτες καθώς έγινε γνωστό πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, διασφαλίζοντας έτσι τη συνέχεια της κομμουνιστικής δυναστείας του που κυβερνά τη μικρή απομονωμένη και εξαθλιωμένη χώρα εδώ και τρεις γενεές.

Την είδηση αποκάλυψε ο αστέρας του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Κιμ.

Η σύζυγος του Κιμ, η Ρι Σολ, έδειχνε να είναι έγκυος σε φωτογραφίες της που δημοσιοποίησε

τον περασμένο χρόνο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, παρότι δεν υπήρξε επιβεβαίωση της είδησης. Στη συνέχεια χάθηκε από την δημοσιότητα κι επανήλθε τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Ρόντμαν, ο οποίος επσκέφθηκε την Βόρεια Κορέα δύο φορές φέτος και περιγράφει τον Κιμ ως «φίλο» του, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Guardian ότι κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του.

«Κράτησα το μωρό τους, την Τζου-αέ και επίσης μίλησα με την κυρία Ρι (Σολ-Τζου, σύζυγο του Κιμ). Είναι καλός πατέρας κι έχει μία όμορφη οικογένεια», δήλωσε ο Ρόντμαν στην εφημερίδα.

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας που κυβερνά την Βόρεια Κορέα και εικάζεται ότι είναι 30 ετών. Χρίστηκε διάδοχος του πατέρα του το 2010, παρά το γεγονός ότι είναι ο τρίτος στη σειρά γιός. Ωστόσο η φύση της βορειοκορεατικής κοινωνίας δύσκολα θα επιτρέψει την άνοδο της κόρης του στο ύπατο αξίωμα και πιο πιθανό είναι να αναλάβει μια υψηλή θέση στην κυβέρνηση όπως η θεία του Κιμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα