Κατερίνα Καινούργιου: Η νέα φωτογράφηση και η αλλαγή στην εμφάνισή της!

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία εντυπωσιακή φωτογράφηση για τους λογαριασμούς γνωστού περιοδικού και μίλησε για την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της!


Δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώνει την εμφάνισή της.... Η ίδια απαντά στο περιοδικό Celebrity: «Λες αυτό που είχα κάνει με τον Νίκο Ευταξία. Δεν ξέρω αν θα το επαναλάμβανα σήμερα. Τότε ήθελα να το κάνω γιατί ήταν μια περίοδος που με χτυπούσαν πολύ για κάποιο λόγο. "Α, η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει πλαστικές, φοράει τρέσες, έχει βαφτεί πολύ". Με "χτυπούσαν" για πράγματα ανούσια, ενώ ήμουν

σε μια εκπομπή μέσα από την οποία έδειχνα- και αυτό το χρωστάω πάρα πολύ στον Νίκο Μουτσινά – ότι μπορώ να τσαλακωθώ. Λέω το "ρ" λίγο διαφορετικά, αλλά όλο αυτό το κάνω δικό μου. Μπορεί να έχω μια ατέλεια, όλες οι γυναίκες έχουμε, όμως την κάνω προτέρημα μου. Οπότε εκείνη την περίοδο ήθελα να το κάνω για να δουν ότι δεν με απασχολεί. Μπορώ να μεταμορφωθώ. Εννοείται πως δεν έχω πρόβλημα να τσαλακωθώ και αυτό είναι και το ζητούμενο. Δηλαδή τι, να κυκλοφορώ αλαβάστρινη συνέχεια; Και στην καθημερινότητα μου δεν είμαι όπως στην τηλεόραση που θα φτιάξουν για να βγω. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον εαυτό μου, είμαι κοκέτα, αλλά υπάρχουν στιγμές που... καμία σχέση»!


Όσο για τις αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της λέει χαρακτηριστικά: «Και αυτό που είχα πει είχε παρεξηγηθεί τότε. Είναι χαζό να βγεις και να πεις ότι άλλαξες τη μύτη σου στα δεκαεπτά- και ποιον αφορά αυτό; Εγώ εννοούσα απλώς ότι ήθελα να γίνω ξανθιά και έγινα, ήθελα να αδυνατίσω και αδυνάτισα. Στο χαρακτήρα μου, λοιπόν, δουλεύω τώρα κάποια πράγματα. Ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω την ανασφάλεια μου και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ή κάποιες φορές μιλούσα χωρίς να έχω σκεφτεί πριν και τώρα δεν το κάνω πια. Και αυτή η δουλειά πρέπει να γίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής μας, δεν σταματάς να βελτιώνεσαι ποτέ»!

Keywords
Τυχαία Θέματα