Τα “κακά ζευγάρια” του Hollywood


Τα ζευγάρια του Hollywood έχουμε μάθει να τα βλέπουμε σε κόκκινα χαλιά και celebrity-εκδηλώσεις. Υπάρχουν όμως και κάποια που ο αγαπημένος τους προορισμός είναι το αστυνομικό τμήμα.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Τα “κακά παιδία”, πάντοτε είχαν πέραση – είτε ήταν άντρες, είτε γυναίκες. Πόσο μάλλον όταν έχουν και νομικά διαπιστευτήρια στα γαλόνια τους, που επιβεβαιώνουν και επίσημα τον προβληματικό χαρακτήρα τους. Τι είναι όμως αυτό στη σκοτεινή τους πλευρά, που τους μετατρέπει σε σέξι φανατασίωση

για τους άλλους; Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει – όπως και το τι βρήκε η Τζένιφερ Λόπεζ στο “κακό παιδί” Κάσπερ Σμαρτ.

Πάντως η Λόπεζ δεν είναι η μοναδική που δείχνει να μην την απασχολούν τα τραβήγματα με το νόμο που έχει ο Σμαρτ – ουκ ολίγα εντάλματα έχει για παραβάσεις του ΚΟΚ. Ο κόσμος του Hollywood είναι γεμάτος από χρήμα, δόξα και ζευγάρια, που δείχνουν ότι ο έρωτας εκτός από τυφλός, μπορεί να γίνει μερικές φορές και παράνομος.

Αν Χάθαουει & Ραφαέλο Φολιέρι
Ο Ιταλός σύντροφος της διάσημης ηθοποιού, Ανν Χάθαουει, είχε μία εταιρεία, που ασχολιόταν με το real estate. Όπως αποδείχθηκε από τους επενδυτές, ο Φολιέρι είχε κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια. Συνελήφθηκε τον Ιούνιο του 2008 όπου και κατηγορήθηκε για απάτη και ξέπλυμα χρήματος. Εν τέλει καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκισης, ενώ η ίδια η ηθοποιός τον χώρισε δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσει να εκτίει την ποινή του.

Lady Gaga & Τέιλορ Κίνεϊ
Ο ηθοποιός από το “Vampire Diaries”, Τέιλορ Κίνεϊ, είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο και ανακαλύφθηκε, όταν διατηρούσε σχέση με την Lady Gaga. Τότε είχε αποκαλυφθεί, πως το 2002 είχε συλληφθεί για δημόσια μέθη! Κάτι τέτοιο επαναλαμβανόταν συχνά, καθώς όπως γνωστοποιήθηκε αργότερα, ήταν επιρρεπής στο αλκοόλ, τα πάρτι και τις παρεκτροπές.

Κριστίνα Αγκιλέρα & Μάθιου Ράτλερ
Οι θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας είχαν σοκαριστεί τον Μάρτιο του 2002, όταν η ποπ σταρ είχε συλληφθεί επειδή είχε βρεθεί υπό την επήρεια αλκοόλ στο Λος Άντζελες .Τελικά αποδείχθηκε πως αυτός που οδηγούσε μεθυσμένος, ήταν ο σύντροφός της, Μάθιου Ράτλερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα ήταν απλά συνεπιβάτης.

Ουίτνεϊ Χιούστον & Μπόμπι Μπράουν
Εδώ, που τα λέμε αυτή είναι και η σοβαρότερη περίπτωση, που έχουμε ασχοληθεί μέχρι στιγμής. Η Ουίτνεϊ Χιούστον και ο Μπόμπι Μπράουν παντρεύτηκαν το 1992 και ήδη από τις αρχές του γάμου τους κυκλοφορούσαν φήμες για χρήση ναρκωτικών και υποψίες ξυλοδαρμού ανάμεσα στο ζευγάρι.  Το 2003 συνελήφθη ο Μπράουν ύστερα από ένα γερό ξυλοδαρμό, αλλά στο δικαστήριο η διάσημη τραγουδίστρια ήταν στο πλάι του, παρόλο που εμφανίστηκε με μια μελανιά στο μάγουλό της. Τελικά χωρίσανε το 2006.

Τσάρλι Σιν & Τζίντζερ Λιν
Και όμως υπήρχε εποχή, που ο Τσάρλι Σιν είχε μια αψεγάδιαστη εικόνα χωρίς σκάνδαλα και πρωτοσέλιδα στον κίτρινο τύπο. Αυτή την εικόνα απειλούσε να την χαλάσει μία σύντροφός του. Η πρώην πορνοστάρ, Τζίντζερ Λιν  καταδικάστηκε στις αρχές του 1991 για φοροδιαφυγή και πέρασε 4,5 χρόνια στην

Keywords
Τυχαία Θέματα