Τα «Φιλαράκια» και οι αξέχαστοι guest χαρακτήρες που αγαπήσαμε [βίντεο]

Ήμασταν νιοί και γεράσαμε. Σαν σήμερα προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της πολυαγαπημένης σειράς του ελληνικού κοινού, αλλά και όλου του κόσμου. Τα Φιλαράκια μπορεί τυπικά να μας έχουν χαιρετήσει εδώ και μια δεκαετία, αλλά ακόμα ζουν ανάμεσα μας. Κάθε χρόνο βλέπουμε την Ρέιτσελ να μπαίνει με το νυφικό στο Central Perk. Κάθε χρόνο βλέπουμε τους 6 να αποχαιρετούν το σπίτι που πέρασαν τόσα και τόσα και να αφήνουν τα κλειδιά στον πάγκο για να πάνε σε έναν τελευταίο καφέ- που αλλού; - στο Central

Perk.

Γράφει ο Στέργιος Πουλερές

Η αρχή είχε τους 6, το φινάλε είχε πάλι τους 6. Όμως όλη αυτή η πορεία δεν είχε μόνο έξι. Υπήρξαν πολλοί. Αμέτρητοι για να ακριβολογούμε. Αυτοί όμως που άντεξαν από την αρχή ως το τέλος, ή έστω για περισσότερες από μία σεζόν μας στιγμάτισαν εξίσου.

Ο «πιο ξανθός κι απ’ τον Ήλιο» Γκάνθερ: Μπορεί να του πήρε περίπου 150 επεισόδια για να μιλήσει και να πει την πρώτη του λέξη, αλλά η φυσική του παρουσία αρκούσε από μόνη της. «Hey Gunther, you 're an azel»! Ο έρωτας του για την Ρέιτσελ απαράμιλλος. Η εξομολόγηση του στο φινάλε μας συγκίνησε.

Τζούντιθ & Τζακ Γκέλερ: Οι γονείς του Ρος και της Μόνικα. Από πάντα έδειχναν μια συμπάθεια στον γιο μιας και πρόκειται για «ιατρικό θαύμα». Η Μόνικα φοβόταν να τους πει το οτιδήποτε. Ακόμα και να τους ζητήσει λεφτά. Όταν όμως βρήκε τον Τσάντλερ της έδωσαν την ευχή τους και στράφηκαν στον προβληματικό Ρος με τα δύο εξώγαμα και τους 3 αποτυχημένους γάμους.

Η OMG Τζάνις: Για τις πρώτες 4 σεζόν πιστεύαμε ότι κάπως θα τα φέρει η τύχη και το σενάριο και θα καταλήξει μαζί με τον Τσάντλερ. Τελικά αυτό δεν συνέβη, αν και το προσπάθησαν αρκετές φορές. Τελευταία φορά ως ζευγάρι ήταν όταν εκείνη τον άφησε για να τα ξαναφτιάξει με τον άντρα της. Μετά την ξαναβλέπαμε συχνά πυκνά στις πιο αναπάντεχες στιγμές. Στη γέννα της Ρέιτσελ, λίγο πριν το γάμο Τσάντλερ - Μόνικα, στις εξετάσεις σπέρματος του Τσάντλερ και στο νέο τους σπίτι. Κάθε μα κάθε φορά έκανε «τα μπαλάκια να μπαίνουν μέσα» όπως έλεγε ο Τσαν, με το ρινικό της γέλιο και το αμύθητο «Oooooh My God». Δεν είναι τυχαία η φράση που έχει ακουστεί πιο πολλές φορές σε τηλεόραση και σινεμά. Ξεπερνά ακόμα και το My Name Is Bond, James Bond.

Ο Ρίτσαρντ: Η μεγαλύτερη σχέση της Μόνικα μέχρι να εμφανιστεί ο γκούφι Τσάντλερ. Ο χωρισμός τους την γονάτισε. Όμως κι αυτός έκανε τις εμφανίσεις του, μέχρι να πάρει την απόφαση ο νέος να κάνει την πρόταση γάμου. Ο Τομ Σέλεκ πάντως ήταν τυπάρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Τα «Φιλαράκια» και οι αξέχαστοι guest χαρακτήρες που αγαπήσαμε [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα