FIFA: Το Μουντιάλ 2022 δεν θα γίνει στο Κατάρ

Οι φήμες για τη μη διεξαγωγή του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, επιβεβαιώθηκαν και επίσημα με στέλεχος της εκτελεστικής επιτροπής να παραχωρεί δηλώσεις...

Οι άνθρωποι του Κατάρ μπορεί να επιμένουν στους αρχικούς τους ισχυρισμούς πως δεν τίθεται κανένα θέμα ματαίωσης της διοργάνωσης σε οκτώ χρόνια, όμως η FIFA με δηλώσεις από τα επίσημα στελέχη της βάζει «φωτιά» στις φήμες για μη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο Τέο

Τσβάντσιγκερ σε δηλώσεις που παραχώρησε εξέφρασε ξεκάθαρα πως το Μουντιάλ 2022 δεν θα διεξαχθεί στο Κατάρ, καθώς στην Αραβία οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ υψηλές και δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επιπλέον, στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκε το θέμα η διοργάνωση να γίνει σε χειμερινή περίοδο, όμως όπως διαρρέεται δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αποδεκτό από την FIFA.

«Προσωπικά, θεωρώ ότι το Μουντιάλ του 2022 δεν θα τελεστεί στο Κατάρ. Οι γιατροί λένε ότι δεν μπορούν να αποδεχθούν την ευθύνη για μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί κάτω από αυτές τις συνθήκες», είπε αρχικά το στέλεχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Ο Τέο Τσβάντσιγκερ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας: «Ίσως να μπορούν να δροσίζουν τα γήπεδα, αλλά ένα Παγκόσμιο Κύπελλο δεν διεξάγεται μόνο εκεί. Φίλαθλοι από όλο τον κόσμο θα έρθουν και θα ταξιδέψουν μέσα σε αυτή τη ζέστη. Το πρώτο απειλητικό για τη ζωή περιστατικό θα προκαλέσει μια έρευνα από ένα δημόσιο κατήγορο κι αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA θέλουν να λογοδοτήσουν».

The post FIFA: Το Μουντιάλ 2022 δεν θα γίνει στο Κατάρ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα