Τα 24 λάθη στην ταινία Skyfall του Τζειμς Μποντ

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 24 λάθη εντόπισαν στην πρόσφατη ταινία Skyfall οι φανατικοί θεατές του Τζέιμς Μπόντ, οι οποίοι δεν παρασύρθηκαν από τη δράση και τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Σύμφωνα με το Hollywood.com, οι θεατές επισήμαναν τα σκηνοθετικά λάθη τα οποία ήταν από «πταίσματα» μέχρι… «κακουργήματα». Στη σκηνή που ο Μποντ οδηγεί στη περιοχή του Γουάιτχολ ο θεατής βλέπει και ένα λεωφορείο με το νούμερο 38 το οποίο όμως δεν εξυπηρετεί αυτή την περιοχή του Λονδίνου.

Σε

άλλη σκηνή, ο Μποντ καταδιώκει τον Χαβιέ Μπαρδέμ στο σταθμό του τρένου, στην περιοχή Τεμπλ. Και οι δύο κατεβαίνουν στην επόμενο σταθμό. Το τρένο της γραμμής, όμως, στην πραγματικότητα δεν σταματά ποτέ στο σταθμό Embankment, όπως δείχνει η ταινία.

Στη σκηνή στο καζίνο ο Μπόντ ζητά το κλασσικό μαρτίνι του. Όμως όταν η κάμερα γυρνάει το ποτήρι δεν είναι πια παγωμένο. Σε άλλο σημείο το ποτό του Χαβιέ Μπαρδέμ αλλάζει συνεχώς… περιεχόμενο ανάλογα με τη λήψη, ενώ μια τσάντα που αφήνει στο πάτωμα η Τζούντι Ντεντς εξαφανίζεται στην αμέσως επόμενη σκηνή.

Όλα τα λάθη που κατέγραψαν οι θεατές βρίσκονται στο moviemistakes.com και για να τα δείτε κάντε κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα