Η Κρίστεν Στιούαρτ «έφαγε» τον… εραστή της!

Τελικά το σκάνδαλο της παράνομης σχέσης της Κρίστεν Στιούαρτ και του Ρούπερτ Σάντερς θα το πληρώσει ο σκηνοθέτης, τον οποίο έκοψαν από το sequel της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός».

Το καλοκαίρι ήταν το μεγάλο -και αγαπημένο- σκάνδαλο του Χόλιγουντ. Ο φωτογραφικός φακός είχε πιάσει τη Κρίστεν Στιούαρτ να φιλιέται με τον Ρούπερτ Σάντερς και το Τύπος πήρε φωτιά. Και όχι άδικα, καθώς η 22χρονη σταρ

είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον και ήταν από τα αγαπημένα ζευγάρια του κινηματογράφου. 

Όσο για τον Σάντερς; Παντρεμένος με το πρώην μοντέλο Λίμπερτι Ρος, με την οποία είχε και δύο παιδιά. Αλλά η γνωριμία του με την Στιούαρτ στα γυρίσματα της ταινίας «Η Χιονάτη και ο κυνηγός» (όπου έπαιζε και η Ρος!) τελικά αποδείχθηκε καταστροφική για τη καριέρα του. Όπως ανακοίνωσαν οι παραγωγοί της ταινίας, ο Σάντερς δεν θα σκηνοθετήσει το sequel, καθώς έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο – και νικήτρια βγήκε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η οποία πάντως δεν φαίνεται να την απασχολεί και ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη. Η νεαρή ηθοποιός τα έχει βρει και πάλι με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, ενώ την Ημέρα των Ευχαριστιών τη πέρασαν στο Λονδίνο μαζί με την οικογένεια του 26χρονου σταρ. Οι φήμες λένε ότι οι μεγάλες αδερφές του Πάτινσον συγχώρεσαν τη Στιούαρτ και πλέον είναι σίγουρες ότι θα τον έχει… κορώνα στο κεφάλι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα