Τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε… δολοφονία! [βίντεο]

Όταν ακούμε για δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας στην τηλεόραση, τότε το μυαλό μας πηγαίνει αυτόματα σε μαχαίρι ή πιστόλι, μιας και είναι τα πρώτα που έχουν στο μυαλό τους όλοι οι επίδοξοι εν ψυχρώ ή εν βρασμώ ψυχής δολοφόνοι.

Σε πιο σπάνιες περιπτώσεις ο δολοφόνος θα έχει χρησιμοποιήσει φτυάρι, ή τσεκούρι ή κάτι προφανές εν πάσει περιπτώσει. Υπάρχουν όμως και παραδείγματα που το όπλο δολοφονίας είναι κάτι πολύ κουλό.

Το Top Trending είναι ένα κανάλι στο Youtube που

πάντα οπτικοποιεί ενδιαφέρουσες ιστορίες και αυτή τη φορά σειρά είχαν τα πιο περίεργα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε απόπειρες ή εκτελεσμένους φόνους. Και ομολογούμε ότι υπάρχουν μερικά πολύ κουλά. Ένας για παράδειγμα χρησιμοποίησε το X-Box του και έδειρε την κοπέλα του μέχρι να πεθάνει. Θα περιμέναμε να συμβεί το αντίθετο.

Το πιο ψυχανώμαλο όμως ήταν όταν μια γυναίκα θέλησε να εκδικηθεί τον άντρα της που δεν υπέγραφε τα χαρτιά διαζυγίου, έριξε δηλητήριο στα γεννητικά της όργανα και τον οδήγησε σε στοματικό έρωτα. Όμως εκείνος την μυρίστηκε τη βρωμοδουλειά. Κυριολεκτικά. Κάτι του μύριζε άσχημα στο αιδοίο της, εκείνη άρχισε να πονάει και την πήγε άμεσα νοσοκομείο. Μετά από αυτό, υπέγραψε τα χαρτιά.

The post Τα 10 πιο περίεργα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε… δολοφονία! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα