Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις! Το καλύτερο μελομακάρονο της πόλης σε επτά δημοφιλή ζαχαροπλαστεία

Είναι η εποχή τους, αφού όλοι τα αναζητούν και κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Τα μελομακάρονα αποτελούν τους πρωταγωνιστές της εορταστικής περιόδου και δεν θα μπορούσαμε να μην βρούμε για εσένα… τα νοστιμότερα.

Ζuccherino

Ένα από τα αγαπημένα ζαχαροπλαστεία της πόλης, τα τελευταία χρόνια προσφέρει μία διαφορετική εκδοχή μελομακάρονου. Με λίγες θερμίδες, χωρίς γλουτένη και χαμηλά λιπαρά, μπορεί να κλέψει την καρδιά ακόμα και των διαβητικών.

Πρωτέως & Σειρήνων, Π. Φάληρο,

Τηλ.: 2109830 869

Fresh

Σωστά μελωμένα, μπισκοτο-τραγανά και με έντονα αρώματα μελιού, τα μελομακάρονα σε αυτή την περίπτωση προσφέρονται σε μπουκίτσες. Λαχταριστά και απολαυστικά, θα σε κολάσουν και δεν θα μπορείς ναν σταματήσεις.

Κριεζώτου 12, Κολωνάκι, Τηλ.: 2103642948-9

Φύσις

Φτιαγμένα με αγνές πρώτες ύλες, βιολογικό αλεύρι και φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, τα χειροποίητα μελομακάρονα του «Φύσις» δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αν σου αρέσουν οι πρωτότυπες γεύσεις, επέλεξε με μαύρη ζάχαρη, χωρίς ζάχαρη αλλά και με σιρόπι αγαύης.

Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή, Τηλ.: 210 6090740

Αλέα

Τα πιο τραγανά μελομακάρονα που έχεις δοκιμάσει και από τα ωραιότερα της Αθήνας! Φρόντισε να προμηθευτείς αρκετά γιατί από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις, δεν θα μπορείς να σταματήσεις.

Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι, Τηλ.: 2103625528

Mon Quartier

Θα μπορούσες να τα τρως δώδεκα μήνες το χρόνο, αφού η γεύση τους είναι ασυναγώνιστη. Εξαιρετικό θυμαρίσιο μέλι και αρώματα κανέλας, γαρύφαλλου και μοσχοκάρυδου. Έξτρα πινελιά το μπόλικο καρύδι.

Bασιλέως Παύλου 63, Βούλα, Τηλ.: 2108990040

Νανά Γιώτη

Ανήκει στα ζαχαροπλαστεία που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις καρδιές των καλοφαγάδων. Τα παραδοσιακά μελομακάρονα της Νανάς λιώνουν στο στόμα και σου δίνουν ένα λόγο να ανανεώσεις το ραντεβού σου στο χώρο.

Λεωφόρος Πεντέλης 24, Βριλήσσια, Τηλ.: 2106855122

Αριστοκρατικόν

Στο μυαλό σου είναι άμεσα συνδεδεμένο με σοκολάτες. Στην περίοδο των Χριστουγέννων, ωστόσο, μπορείς να ανακαλύψεις «θανατηφόρα» μελομακάρονα με εκλεκτό μέλι και ποιοτικά υλικά. Μία βόλτα… θα σε πείσει!

Βουλής 7, Αθήνα, Τηλ.: 2103220546

Παπασπύρου

Με το που πατήσεις το πόδι σου στα καταστήματα, οι μυρωδιές σε σέρνουν από τη μύτη. Επειδή, όμως, μιλάμε για Χριστούγεννα, θα επικεντρωθούμε στα εξαιρετικά μελομακάρονα με θυμαρίσιο μέλι από την Κάσσο. Όχι μόνο δεν πρέπει να τα χάσεις αλλά να τα προτιμήσεις και στο κανονικό και στο μικρό τους μέγεθος.

Αγίας Τριάδος & Ν. Ζίχνης 15, Αχαρναί, Τηλ.: 2102409235

The post Ψάξε, ψάξε και θα το βρεις! Το καλύτερο μελομακάρονο της πόλης σε επτά δημοφιλή ζαχαροπλαστεία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα