Τα 10 πιο δημοφιλή του Koolnews σήμερα (5/11)

Φρικιαστικό βίντεο από την δολοφονία – Ο δράστης τους πυροβολεί από τα δύο μέτρα

Ένα νέο βίντεο από τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο που σοκάρει, βγήκε στη φόρα και δείχνει το δολοφόνο να έχει πιάσει συζήτηση με τα θύματα και στη συνέχεια να τα πυροβολεί από απόσταση εκατοστών.

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της εκτέλεσης των δύο νεαρών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Ένα βίντεο ντοκουμέντο

από κάμερα ασφαλείας που δείχνει τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική.

Ο Παπανδρέου μετά από καιρό στα έδρανα και καταψηφίζει τις άδειες των καναλιών

Στα ελληνικά έδρανα θα καθίσει και πάλι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, μετά από αρκετό καιρό για έναν σκοπό.

Θα πάω περιοδεία με τον Άρβι – Νέοι «καυτοί» διάλογοι στην υπόθεση χρηματισμού στον Οίκο Ναύτου

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέοι «καυτοί» διάλογοι για την υπόθεση χρηματισμού στον Οίκου Ναύτου την ώρα που οι κατηγορούμενοι, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή να παραλαμβάνουν μεγάλο χρηματικό ποσό από ιδιοκτήτη κλινικής, αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη για κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες.

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας ξανά η Αργεντινή

Αντιμέτωπη με το φάσμα της χρεοκοπίας βρίσκεται για δεύτερη φορά σε 15 χρόνια η Αργεντινή. Στις μερικές βουλευτικές εκλογές της 27ης Οκτωβρίου στην Αργεντινή, το κόμμα της προέδρου Κίρτσνερ σημείωσε σαφή υποχώρηση, χωρίς πάντως να χάσει τον έλεγχο του κοινοβουλίου.

Το μεγαλύτερο θέατρο της αρχαίας Ελλάδας στην Σπάρτη ξανά σε λειτουργία – Σχέδιο αποκατάστασης για το 2015

Το αρχαίο θέατρο της Σπάρτης, ένα σπουδαίο τεχνολογικό επίτευγμα και ίσως το μεγαλύτερο θέατρο κατά την αρχαιότητα, που ήταν σχεδιασμένο για να υποδεχτεί 17.000 θεατές, παίρνει το δρόμο της επαναλειτουργίας, έπειτα από την ολοκλήρωση μελέτης που εκπονήθηκε με χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», και μετά από πρωτοβουλία του σωματείου «Διάζωμα» και του πρώην υπουργού Ιωάννη Βαρβιτσιώτη.

Τα Όσκαρ είναι λειψά – Ο Γούντι Άλεν ζητάει να προστεθεί μια νέα κατηγορία βραβείων

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης με ανοιχτή επιστολή στο περιοδικό Hollywood Reporter, εξέφρασε την επιθυμία του να προστεθεί μια νέα κατηγορία στα βραβεία Όσκαρ για κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν αναγνωριστεί ως σήμερα.

Το χοιρινό καρέ του Πέτρου θα σε χορτάσει μαζί με τη μπάλα του Ολυμπιακού

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να μαγειρέψει σήμερα στο Πρωινό mou ένα φαϊ ιδανικό για να συνοδεύσει τις παθιασμένες στιγμές σας σήμερα το βράδυ στο Ολυμπιακός-Μπενφίκα.

Επισήμως μόνη πλέον η Σμαράγδα Καρύδη

Η μακροχρόνια σχέση της διάσημη ηθοποιού έλαβε τίτλους τέλους.

Απίστευτο βίντεο – Γυναίκα γεννά τελείως μόνη της το μωρό της μέσα στην φύση [βίντεο]

Η Σιμόν, αποφάσισε να γυρίσει στον πιο φυσικό τρόπο γέννας. Αυτόν στην φύση. Η εικόνα κάποιους θα τους σοκάρει αλλά πολλούς άλλους θα τους συγκινήσει.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα