Στον Ιερώνυμο ο Σόιμπλε- Ζήτησε να δει τον Αρχιεπίσκοπο όταν έρθει στην Αθήνα

08:41 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο θα γίνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το amen.gr η συνάντηση των δυο ανδρών προγραμματίζεται να γίνει στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

και τη συνάντηση αυτή τη ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ο κ. Ιερώνυμος είχε προγραμματίσει ολιγοήμερη ανάπαυση με αποτέλεσμα, μετά το αίτημα της γερμανικής πλευράς για τη συνάντηση με τον κ.Σόιμπλε, να αναγκαστεί να το αναπροσαρμόσει.

Η επίσκεψη του υψηλόβαθμου Γερμανού αξιωματούχου στην ελληνική πρωτεύουσα, ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον κ. Σόιμπλε στις 26 Ιουνίου στο γερμανικό κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του γερμανικού προϋπολογισμού για το 2014 και αναμένεται να συγκεντρώσει το διεθνές ενδιαφέρον.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών προσκλήθηκε στη χώρα μας από τον Έλληνα ομόλογό του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ο κ. Σόιμπλε θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες ανακαμψης της ελληνικής οικονομίας καθώς και το ζήτημα της ανεργίας των νέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα