Ποιος κατάφερε να δαμάσει τον ατίθασο Σέρλοκ Χολμς;

07:02 9/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Ήταν το 2010 όταν ένας ατίθασος τύπος έκανε την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη. Θα μπορούσες να τον έλεγες και... χίπστερ με το ανέμελο μαλλί του, αλλά στην τελική είχε μεγάλη μύτη (όχι κυριολεκτικά) και πάθος με την λύση των εγκλημάτων. Λογικό, αφού το όνομά του είναι Σέρλοκ Χολμς. Και όπως έδειξε στους δύο πρώτους κύκλους της σειράς «Sherlock» τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει - ότι σκέφτεται το λέει!

Ωστόσο, τελικά ποτέ μην λες ποτέ. Γιατί κάποιος κατάφερε να περιορίσει τον ατίθασο Σέρλοκ και να

του κλείσει το στόμα. Όχι, στο σήριαλ, αλλά στην πραγματικότητα. Όπως έγινε γνωστό οι παραγωγή του «Sherlock» απαγόρευσαν σε όλους τους πρωταγωνιστές να αποκαλύψουν το τι θα συμβεί στον 3ο κύκλο. «Είναι εκπληκτικό το σενάριο, αλλά αν πω περισσότερα μάλλον θα με σκοτώσουν!» είπε ο Άντριου Σκοτ, ο οποίος υποδύεται τον Μοριάτι, τον μεγάλο αντίπαλο του Σέρλοκ.

«Η παραγωγή μας έχει απαγορεύσει να μιλάμε για το σενάριο. Ούτε σε συγγενείς και φίλους δεν μπορούμε να πούμε κάτι» συμπλήρωσε ο Σκοτ. Πάντως σύντομα οι απορίες μας θα λυθούν, καθώς ο νέος «Sherlock» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2013. Υπομονή.

Keywords
Τυχαία Θέματα