Στην Αθήνα οι Black Sabbath

Οι φήμες τους θέλουν το καλοκαίρι να έρχονται στο Rockwave και αν αληθεύουν είναι από τις συναυλίες που δεν χάνεις. Για αυτούς τους 10 λόγους…

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Αν ασχολείσαι με τη μουσική, είτε σου αρέσει το metal, είτε όχι, δεν μπορείς παρά να έχεις ακούσει Black Sabbath. Είναι κομμάτι της μουσικής ιστορίας, έχουν βάλει την υπογραφή

τους στη “γέννηση” της hard rock κα metal σκηνής και έχουν προσφέρει μοναδικές μουσικές συγκινήσεις. Και… πωρώσεις!  

Άρα και μόνο ότι οι φήμες τους θέλουν να έρχονται από τα μέρη μας το καλοκαίρι στο πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους, είναι αρκετό για να δημιουργήσει έναν μίνι πανικό. Και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν τότε το σίγουρο είναι ότι τον Ιούλιο όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο TerraVibe. Για 10 απλούς λόγους…

…επειδή έρχονται με το αρχικό line up τους. Δηλαδή με τον Ozzy!

…επειδή όταν αρχίσαμε να παίζουμε κιθάρα, το πρώτο ριφ που προσπαθήσαμε να παίξουμε ήταν αυτό το “Paranoid”.

…επειδή το Rolling Stone τους χαρακτήρισε ως “οι Beatles του heavy metal” .

…επειδή επηρέασαν με το ύφος τους μεγάλα συγκροτήματα του σήμερα, όπως οι Metallica, Guns ‘n’ Roses, Anthrax και εκατοντάδες άλλα.

…επειδή στο live τους στην Αθήνα θα παίξουν και κομμάτια από τον επερχόμενο 19ο δίσκο τους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012.

…επειδή ο Ozzy δεν θα πεθάνει ποτέ από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς ο οργανισμός του έχει μεγαλύτερη ανεκτικότητα από τον μέσο άνθρωπο. Αλήθεια λέω, ιατρικές μελέτες το έδειξαν αυτό.

…επειδή κυκλοφόρησαν το πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ τους Παρασκευή και 13.

…επειδή έγραψαν το κομμάτι “Paranoid” μόνο και μόνο επειδή χρειαζόντουσαν και άλλα κομμάτια για να συμπληρωθεί το 2ο άλμπουμ τους.

…επειδή απλά έγραψαν το “War Pigs”.

…επειδή πριν καν ακόμα δώσουν την πρώτη τους συναυλία του reunion τους, τα κέρδη τους για το 2012 υπολογίζονται ήδη στα 116 εκατομμύρια. Απλά επειδή είναι οι Black Sabbath και μπορούν!

Διαβάστε ακόμα:
* All about music and reunion

Keywords
Τυχαία Θέματα