Σκάνδαλο με κορυφαίο φωτογράφο – Κατηγορείται ότι ζήτησε σεξ για αντάλλαγμα

Είναι γνωστός για τις άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις διάσημων καλλιτεχνών και προσώπων και με πολύ εκκεντρικό στυλ. Είναι στο top 5 των επιτυχημένων φωτογράφων παγκοσμίως. Μετά από αυτή την εξέλιξη όμως η καριέρα του μπαίνει σε δύσκολα μονοπάτια.

Ο Τέρι Ρίτσαρντσον που είχε φωτογραφήσει γυμνή τη Μάιλι Σάιρους, την Έμιλι Ρατακόφσκι, τον Τζάρεντ Λέτο και πολλούς άλλους, κατηγορείται ότι ζήτησε το σεξ ως αντάλλαγμα από μοντέλο για να τη φωτογραφήσει.

Η Έμμα Άπλετον δημοσίευσε στο Twitter της μήνυμα που της έστειλε ο Ρίτσαρντσον, στο οποίο της έλεγε «Αν σε γ@μήσω θα κανονίσω φωτογράφηση». Μάλιστα, αυτό είναι ακόμα ένα περιστατικό στην πορεία του Ρίτσαρντσον, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την Σαρλότ Γουότερς ότι την εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά στα 19 της μπροστά στη βοηθό του.

Μεγάλα περιοδικά όπως η Vogue και το ένθετο T των New York Times ανακοίνωσαν ότι δεν θα συνεργαστούν μαζί του στο προσεχές μέλλον. Η απάντηση του ίδιου ήταν κατηγορηματική. «Στους ανθρώπους αρέσει να επινοούν κακοπροαίρετες και συκοφαντικές ιστορίες. Απαντώντας, κάνω μια ταπεινή προσπάθεια να διορθώσω αυτές τις φήμες» έγραψε στην επιστολή του στη New York Post ο Ρίτσαρντσον ενώ μέσω του εκπροσώπου του λίγο νωρίτερα είχε πει:

«Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω αποδεχτεί πως οι πιο προκλητικές εικόνες μου είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις και έχω μάθει να εκτιμώ τις συζητήσεις που προκαλούνται από αυτές. Το μόνο που μπορώ να ελπίζω είναι πως είτε αγαπάς, είτε μισείς τη δουλειά μου και εμένα, θα το κάνεις υπό το πρίσμα της αλήθειας και αφού υπάρχει ενημέρωση από αληθινά γεγονότα».

Πάντως, μετά από τόσο μεγάλο σάλο η Έμμα Άπλετον που αποτέλεσε την αιτία για όλο αυτό, απενεργοποίησε το λογαριασμό της, ενώ λέει πως ο αριθμός που της έστειλε το μήνυμα, νομίζει ότι είναι του Ρίτσαρντσον...

Keywords
Τυχαία Θέματα