Του άνοιξαν το στομάχι γιατί πονούσε αφόρητα και βρήκαν 12 μπάρες χρυσού [εικόνες]

Το τι μπορεί να βρει τελικά κανείς σε ένα στομάχι Κινέζου ή Ινδού είναι πραγματικά απίστευτο. Με τόσα κρούσματα το τελευταίο διάστημα τα στομάχια τους και εν γένει το σώμα τους μοιάζει με την τσάντα της Μαίρη Πόπινς. Το τελευταίο εύρημα θα σας πείσει επ΄αυτού.

Ένας 63χρονος Ινδός επισκέφτηκε το νοσοκομείο στο Νέο Δελχί με απίστευτους πόνους στο στομάχι και ναυτία. Οι γιατροί άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις και αυτός τους είπε ότι κατάπιε καταλάθος ένα πλαστικό ποτήρι. Όμως, όταν του έκαναν ακτινογραφίες διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Του έκαναν χειρουργείο και μόλις άνοιξαν

το στομάχι του βρήκαν μέσα 12 μπάρες χρυσού από 33 γραμμάρια.

Ο Ραμαχάντραν, ο γιατρός που τον εγχείρησε, μίλησε στο CNN και περιέγραψε την έκπληξη του όταν αντίκρυσε αυτό το θέαμα. «Στην αρχή δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ότι επρόκειτο για μπάρες χρυσού. Μόλις όμως είδαμε τις ακτινογραφίες...ήταν αναπάντεχο». Ο άνθρωπος του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα αναρρώνει και θα αποχωριστεί το χρυσάφι του, μιας και οι αρχές αναζητούν τους κατόχους του, αφού φαίνεται πως τις είχε κλέψει από άλλη χώρα και τις κατάπιε για να γλυτώσει στον έλεγχο του αεροδρομίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα