Σεξουαλική κακοποίηση σε σχολείο Ιησουιτών για τον εγγονό του Ανιέλι

Ενώ βρισκόταν εσώκλειστος σε καθολικό σχολείο Ιησουιτών, ο εγγονός του Τζάνι Ανιέλι, ιδιοκτήτη της αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση. Ο Λάπο Ελκάν, μίλησε στην εφημερίδα Il Fatto Quotidiano και αποκάλυψε ότι όσο βρισκόταν εσώκλειστος σε καθολικό σχολείο Ιησουιτών, βίωσε φρικτά περιστατικά κακοποίησης.

«Αφότου έκλεισα τα δεκατρία, βίωσα οδυνηρά πράγματα, τα οποία μου προκάλεσαν πολλές δυσκολίες στην ζωή. Μιλάω για παρενοχλήσεις και σεξουαλική κακοποίηση. Συνέβη σε εμένα και σε άλλα παιδιά» είπε ο 36χρονος.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο λόγος που αποφάσισε να μιλήσει, είναι για να στείλει ένα μήνυμα σε όσους έχουν βιώσει ανάλογα περιστατικά και συμπλήρωσε ότι θέλει να μιλήσει «για να φανεί χρήσιμη αυτή η ιστορία σε κάποιους» και πρόσθεσε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει μία οργάνωση για να βοηθηθούν όσοι υπέφεραν όπως εκείνος.

Τόνισε ότι όσοι έχουν τέτοιου είδους τραύματα είναι δύσκολο να τα ξεπεράσουν καθώς τους σημαδεύουν για ολόκληρη τη ζωή τους. Ανέφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα λέγοντας ότι σε αντίθεση με αυτόν που ασχολείται με τα αυτοκίνητα, τον σχεδιασμό ρούχων και αξεσουάρ, ο καλύτερος φίλος του που ήταν συμμαθητής του στο κολέγιο, αυτοκτόνησε πριν έναν χρόνο γιατί δεν άντεχε τον πόνο.

Τελειώνοντας τη συνέντευξη, δήλωσε πως πρότυπο του απο μικρός, ήταν ο παππούς του και ήθελε να του μοιάσει, ενώ είπε ότι επιθυμεί να κάνει οικογένεια και να αποκτήσει μία κόρη που θα την ονομάσει Ιτάλια.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα