Σε 10 μέρες επιστρέφει ο Φιλιππίδης – «Θα εμφανιστεί αμέσως στον ανακριτή», απαντά ο δικηγόρος του

14:28 9/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Στον ανακριτή της υπόθεσης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου μετέβη το πρωί ο συνήγορος του πρώην προέδρου του Ιδρύματος Άγγελου Φιλιππίδη, Αθανάσιος Βαρλάμης.

Ο δικηγόρος ενημέρωσε τον δικαστικό λειτουργό ότι ο εντολέας του, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, βρίσκεται στην Αμερική και ότι θα επιστρέψει εντός δεκαημέρου στην Ελλάδα για εμφανιστεί στην

ανάκριση.

Ο πρώην πρόεδρος της τράπεζας, με παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, και στον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε πως δεν είχε ΄λόγο να φύγει συγκεκριμένα για την υπόθεση, καθώς όπως τόνισε, θα επιστρέψει άμεσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην ελληνική δικαιοσύνη. «Δεν μπορώ να λογοδοτώ για τα όσα κυκλοφορούν» είπε ο κ. Φιλιππίδης σε ερώτηση για τις φήμες που τον θέλουν να έχει ο ίδιος διαφύγει με πλαστά στοιχεία για να αποφύγει την σύλληψη.

Ο πρώην πρόεδρος και του Παναθηναϊκού, μιλώντας για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, είπε ότι η τράπεζα ήταν η πιο υγιής από πολλές άλλες ιδιωτικές τράπεζες και τόνισε πως ο ίδιος απορεί ακόμα για ποιο λόγο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δεν θεωρήθηκε συστημική τράπεζα. «Είχαμε κόκκινα δάνεια 200 εκατ. ευρώ, την ώρα που άλλες τράπεζες είχαν κόκκινα δάνεια που έφταναν έως και στο 22%, ενώ σε εμάς το ποσοστό ήταν στο 5%». Παράλληλα, ο κ. Φιλιππίδης τόνισε ότι είχε ζητήσει από τον κ. Νικολούδη όσο και από τις εισαγγελείς διαφθοράς να τον δεχθούν για να τους δώσει εξηγήσεις κάτι το οποίο δεν έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα