«Προφητική» δήλωση Μητρόπουλου για Φιλιππίδη: Εισαγγελέας να τον βάλει φυλακή αλλά… στις γυναικείες [βίντεο]

13:30 9/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Το πρόσωπο του Άγγελου Φιλιππίδη είναι γνωστό είτε στον επιχειρηματικό και τραπεζικό χώρο, είτε και στον ποδοσφαιρικό λόγω της θητείας του στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχει εμπλακεί από την εισαγγελία στην υπόθεση των επισφαλών δανείων του ΤΤ, ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται

στο εξωτερικό λέγοντας πως δεν διαφεύγει αλλά θα επιστρέψει στην Ελλάδα να βοηθήσει στην έρευνα της Δικαιοσύνης.

Ωστόσο με τον Άγγελο Φιλιππίδη να έρχεται ξανά στην επικαιρότητα αναπόφευκτα έρχονται και μνήμες από την θητεία του στον Παναθηναϊκό. Ανοίγοντας το χρονοντούλαπο της ιστορίας πηγαίνουμε πίσω στις 24 Μαρτίου του 2002 όταν και μετά τα επεισόδια στο παιχνίδι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στην «Λεωφόρο». Τότε με αφορμή την κακή κατά πολλούς διαιτησία του κ. Ευθυμιάδη το γήπεδο πήρε φωτιά. Ο διαιτητής ξυλοκοπήθηκε, ο πρόεδρος του ΠΑΟ μπήκε στο γήπεδο και εκατοντάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού ωρύονταν έξω από το γήπεδο.

Αυτό δεν εμπόδισε τον Τάσο Μητρόπουλο να μιλήσει στους δημοσιογράφους μπροστά από τους «πράσινους» οπαδούς με υποτιμητικά και χυδαία λόγια κατά του Άγγελου Φιλιππίδη, με ορισμένες δηλώσεις από αυτές να είναι και... προφητικές μιας και τελικά εισαγγελέας επενέβη, αλλά για διαφορετική υπόθεση τελικά.

Για την ιστορία ο Τάσος Μητρόπουλο είπε: «Έχω να πω το εξής επειδή μίλησε για μένα ο ακατανόμαστος πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Εγώ σέβομαι την Αστυνομία και την υπηρετώ. Προτείνω να βρεθεί ένας εισαγγελέας γιατί έχει γίνει επικίνδυνος (ο κ. Φιλιππίδης) να τον κλείσει φυλακή και μάλιστα να τον βάλουν στις γυναικείες γιατί στις ανδρικές θα περάσει και καλά...».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα