Λοβέρδος στο ΒΡΑΔΥ: Είχα προβλέψει πως το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 5%

Για «λάθη επί λαθών» που έγιναν στην πολιτική του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος, φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΒΡΑΔΥ με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Ο πρώην υπουργός μίλησε για το κόμμα του και την καθοδική πορεία που έχει στις δημοσκοπήσεις, τα

λάθη που έγιναν κατά την διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την σχέση του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως είπε, το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη τα οποία όμως συνέχισε και ο Αντώνης Σαμαράς ενώ τόνισε πως θα έρθει σε ρήξη με τον κομματικό σύστημα. Σχολιάζοντας την γνωστή φράση του Γιώργου Παπανδρέου, «λεφτά υπάρχουν», ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως: «Έλεγα την αλήθεια για το ¨λεφτά υπάρχουν¨ και έλεγαν ότι δεν είμαι καλά στα μυαλά μου». Συνέχισε δε λέγοντας πως είχε εδώ και καιρό προβλέψει πως το ΠΑΣΟΚ θα φτάσει στο 5% στις δημοσκοπήσεις.

«Τον αγαπώ, αλλά δεν συμφωνούμε. Έχουμε διαφωνίες για την καθημερινή συνεισφορά», είπε αναφερόμενος στον πρόεδρο του κόμματός του, Ευάγγελο Βενιζέλο τον οποίο και χαρακτήρισε «φίλο». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν είναι σωστό να φορτώνονται στον Βενιζέλο όλες οι ευθύνες για τα λάθη του παρελθόντος.

«Θα μπορούσε να υπάρξει μέλλον στο ΠΑΣΟΚ, αν άλλαζε μυαλό ο Βενιζέλος», είπε ενώ χαρακτήρισε μακρύ τον δρόμο σχετικά με την πιθανότητα διεκδίκησης της αρχηγίας.

Το λάθος Παπανδρέου και η προσφυγή στο ΔΝΤ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε πως ήταν αντίθετος με την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να προσφύγει η Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Καταλόγισε επίσης στον πρώην πρωθυπουργό ευθύνες που δεν εργάστηκε μαχητικά προκειμένου να πατάξει την γραφειοκρατία.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των πολιτών στους δρόμους, ο Ανδρέας Λοβέρδος εκμυστηρεύτηκε πως εξοργίζεται όταν τον αποκαλούν «δωσίλογο». «Σε αυτή τη λέξη αντιδρώ. Εκεί είμαι φίλαθλος. Θύρα 7! Είναι βαριά η λέξη και αρχίζω και εγώ τα ¨γαλλικά¨», είπε.

Σχολιάζοντας το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής αλλά και τους αντιεξουσιαστές ο πρώην υπουργός τόνισε πως «δεν έχουν καμμία διαφορά» και ότι «η βία είναι βία».

Τόνια Σωτηροπούλου: «Είμαι παγωμένη, είμαι πεθαμένη και πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία»

Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο, σειρά είχε η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου η οποία δήλωσε πως είναι πάντα παγωμένη στο σώμα σαν πεθαμένη και πως αγαπάει να κάνει βόλτες στα νεκροταφεία των ξένων χωρών με ιδιαίτερη αδυναμία στο νεκροταφείο της Mont Martin, στη Γαλλία.

«Είμαι παγωμένη, είμαι πεθαμένη και πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία», είπε χαρακτηριστικά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος άδραξε την ευκαιρία και την ρώτησε αν ακούει και φωνές. «Στο σπίτι μου έχω φαντάσματα. Πιστεύω στον πνευματισμό. Δεν είμαι όμως τρελή, δεν ακούω φωνές», του απάντησε.

Ενώ τέλος, μίλησε και για μια δική της πολύ προσωπική ιστορία που δυναμώνει ακόμα περισσότερο την πίστη της. «Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης είναι ο Jeff Buckley ο οποίος πέθανε το 1997 και για κάποιο λόγο, όταν χρειάζομαι δύναμη ή έμπνευση τον επικαλούμαι και νομίζω πως έρχεται», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα