Σαμαράς για Χρυσή Αυγή: Οι Έλληνες δεν είναι φασίστες, έχουν χάσει την ελπίδα τους

15:32 6/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Απάντηση στη Χρυσή Αυγή έδωσε από τη Φινλανδία ο Αντώνης Σαμαράς σημειώνοντας πως «οι Ελληνες δεν είναι φασίστες, έχουν μόνο χάσει την ελπίδα τους. Οι άνθρωποι χρειάζεται να πιστέψουν ότι οι θυσίες τους θα αποφέρουν καρπούς».

Την εν λόγω δήλωση έκανε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα

Helsinking Sanoat σημειώνοντας παράλληλα πως η χώρα πέρασε από το Grexit στο Grecovery δίνοντας τέλος στα σενάρια για επάνοδο στη δραχμή. Ωστόσο ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως «η κατάσταση είναι ένας κοινωνικός εφιάλτης» προσθέτονας πως η χρονιά που διανύουμε είναι η δυσκολότερη όλων και από τη νέα χρονιά αναμένεται ελαφρά ανάκαμψη.

Σε ότι αφορά την Ευρώπη ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι παραμένει ακλόνητος θιασώτης της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και σημείωσε πως το κοινό νόμισμα απαιτεί και προϋποθέτει μια κοινή οικονομική πολιτική και κοινό χρέος μέσω των ευρωομολόγων με την επιφύλαξη ωστόσο ότι η «ώρα τους δεν είναι τώρα, αλλά μετά την κρίση».

Την Παρασκευή ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκών Σπουδών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με θέμα «Από τη μεταρρύθμιση στην Ανάπτυξη – Οδικός Χάρτης για την Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα